«Μαθήματα διαδικτύου» από τον Δήμο Αμφιλοχίας (Video)

Εκσυχρονίζεται ο Δήμος Αμφιλοχίας και καλεί τους δημότες του να τον ακολουθήσουν. Δεν αρκείται όμως σε αυτό αλλά… τους επιμορφώνει κιόλας.

Σύμφωνα, με το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν λίγη ώρα οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Δήμου Αμφιλοχίας δημιουργήθηκαν για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, αφού επιτρέπουν την υποβολή αιτημάτων μέσω διαδικτύου χωρίς να απαιτείται αυτοπρόσωπη παρουσία.

Μέσα από το μενού «e Υπηρεσίες» στη σελίδα www.dimosamfilochias.gr, οι δημότες μπορούν να επιλέξουν το αίτημα που τους ενδιαφέρει, συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους και να το υποβάλουν ηλεκτρονικά.

«Για την καλύτερη εξοικείωση των πολιτών με τη νέα υπηρεσία», αναφέρει το δελτίο τύπου, «δημιουργήσαμε ένα βίντεο βοήθειας. Επιλέγοντας «Βίντεο Βοήθειας» στο μενού «e Υπηρεσίες», αλλά και μέσα από τη σελίδα της κάθε αίτησης χωριστά με ένα κλικ στο κουμπί «Βοήθεια», βλέπετε αναλυτικές οδηγίες που σας εξηγούν βήμα-βήμα πώς να υποβάλλεται το δικό σας αίτημα. Θυμηθείτε, όλος ο Δήμος σε μια σελίδα: www.dimosamfilochias.gr»