Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Δήμαρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα στην Αθήνα (Photos)

Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Δήμαρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα στην Αθήνα

Μια συγκλονιστική συγκέντρωση με πλήθος κόσμου και με μήνυμα νίκης, πραγματοποίησε ο συνδυασμός «Πολίτες σε Δράση» του Δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα, στην Αθήνα.

Οι Θέρμιοι της Αθήνας κατέκλυσαν την τεράστια αίθουσα «ILISSOS» και τον εξωτερικό χώρο αυτής, του ξενοδοχείου Divani Caravel και άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή τον απολογισμό της δημοτικής αρχής.

Ο Δήμαρχος Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα έργα που συντελούνται ή έχουν δρομολογηθεί σε όλο το Δήμο και έθεσε τους στόχους και το σχέδιο για την επόμενη πενταετία.

Καταχειροκροτούμενος ο κ Κωνσταντάρας, τόνισε ότι δεν θα πάψει να αγωνίζεται μαζί με τους συνεργάτες του και τους πολίτες, για ένα καλύτερο μέλλον του Δήμου και χαρακτηριστικά ανέφερε, ότι «μόνη υπόσχεση μας είναι η σκληρή δουλειά. Θα συνεχίσουμε υπεύθυνα, ανθρώπινα και με το ίδιο μεγάλο πάθος να δουλεύουμε για τον Δήμο που μεγαλώσαμε εμείς και τα παιδιά μας».

Επίσης έγινε παρουσίαση των Υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων του Συνδυασμού, ενώ συμμετείχαν στη συγκέντρωση πολλοί Υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων.

Παρέστησαν Βουλευτές, Πολιτευτές, Εκπρόσωποι της ΠΑΝ.ΣΥ. και απέστειλαν μηνύματα και ευχές εκπρόσωποι από όλο το πολιτικό φάσμα, αποδεικνύοντας και την υπερκομματική αντίληψη του Συνδυασμού «Πολίτες σε Δράση».

 

Διαβάστε επίσης: Σπύρος Κωνσταντάρας: Στις 24 Σεπτεμβρίου, στην Αθήνα, ο απολογισμός έργου της Δημοτικής Αρχής Θέρμου