Μεγάλη συνέντευξη του Κώστα Μαρτάκη στο Agrinio 365 TV (Video)

Την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη εντός του 2021 με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού «Δε μπορεί» παραχώρησε προ ημερών στο διαδικτυακό κανάλι των μέσων του «Agrinio365» Media Group, το Agrinio 365 TV και τον Δημοσιογράφο Παρασκευά Μάζη ο Έλληνας τραγουδιστής, Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύτερο κοινό το 2006 μέσα από τη συμμετοχή του στο μουσικό reality «Dream Show».

Στη συγκεκριμένη συζήτηση έγινε αναφορά σε ότι αφορά τον πετυχημένο καλλιτέχνη τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε για την επιστροφή των μουσικών και όχι μόνο ριάλιτι τη δική του πορεία στο χώρο της δισκογραφίας την τελευταία 15ετία, το πέρασμα από το μόντελινγκ, το χώρο της υποκριτικής αλλά και τις συμμετοχές του σε διάφορα τηλεοπτικά προγράμματα. 

Ξεκαθάρισε πως σε ότι αφορά τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού (Eurovision) δεν του έχει μείνει καμία πικρία, ενώ τοποθετήθηκε και για το θέμα που έχει ξεσπάσει το τελευταίο χρονικό διάστημα με τις καταγγελίες για πρόσωπα του θεάματος.

Τέλος, μίλησε και για το Αγρίνιο το οποίο έχει επισκεφτεί και πως θέλει να το κάνει ξανά στο μέλλον μιας και έχει φίλους στα μέρη μας. 

Ακολουθεί όλη η συνέντευξη του αγαπημένου καλλιτέχνη: