Μεσολόγγι: Δεν ήρθαν νέοι… αλλά έφυγαν 50 μετανάστες που φιλοξενούταν στο «Θεοξένια»

Τουλάχιστον 50 μετανάστες που διέμεναν στο «Θεοξένια» έχουν αποχωρήσει τις τελευταίες ημέρες σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για κλείσιμο των δομών φιλοξενίας που λειτουργούν σε ξενοδοχεία, μάλιστα από αυτούς περίπου 30 αναχώρησαν σήμερα το πρωί με λεωφορείο.

  • Το παράδοξο είναι ότι ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου, Νίκος Καραπάνος με ανάρτησή του υποστήριξε προφανώς από λανθασμένη ενημέρωση ότι «ήρθαν κι άλλοι μετανάστες στο Μεσολόγγι…», ανάρτηση που αναδημοσιεύτηκε άμεσα από μερίδα του τοπικού τύπου, με την ανάλογη «σάλτσα».

Ταυτόχρονα σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες του Messolonghinews οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου ήδη σχεδιάζουν την «επόμενη μέρα» της μονάδας με στόχο την επαναλειτουργία της και διαψεύδονται κατηγορηματικά φήμες για με άλλον τρόπο και πάλι φιλοξενία μεταναστών.


Δείτε την ανάρτηση του πρώην Δημάρχου Μεσολογγίου, Νίκου Καραπάνου που παρουσιάζει «αυτούς που φεύγουν… ως αυτούς που ήρθαν…» και η οποία αναδημοσιεύτηκε από φίλιο μέσο της νυν Δημοτικής Αρχής….

https://www.facebook.com/dimosgiatapaidiamas/posts/3463964170307455

messolonghinews.gr