Μουσικός «αέρας» παλιάς Πλάκας στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν

Μέσα από την νέα μουσική παράσταση του ερμηνευτή Θοδωρή Βουτσικάκη που φέρει την υπογραφή της Λίνας Νικολακοπούλου

Άρωμα μουσικού παρελθόντος από την παλιά Πλάκα θα «μυρίσει» φέτος το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν. Εκεί θα φιλοξενείται από τις 15 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, για έξι συνολικά βραδιές, η μουσική της παράσταση του Θοδωρή Βουτσικάκη που φέρει την δυνατή υπογραφή της Λίνας Νικολακοπούλου.

Σε αυτό το μικρό και ζεστό θέατρο της οδού Φρυνίχου θα αναβιώσει η νοσταλγική ατμόσφαιρα των παλιών μπουάτ της Πλάκας, τότε που η μουσική και τραγούδια, μέσα από τον λιτό τρόπο που παρουσιάζονταν, αποτελούσαν βάλσαμο για την ψυχή.

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης στην ερμηνεία, μαζί με τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο και τον Βασίλη Ραψανιώτη στο βιολί, θα ξεδιπλώσουν τη μαγεία τραγουδιών και αισθημάτων που επέλεξε η Λίνα Νικολακοπούλου για αυτήν την ξεχωριστή μουσική παράσταση.

Μικρά κείμενα, μικρά ποιήματα, μικρές παύσεις θα διανθίζουν τη μουσική διήγηση δίνοντας πολύτιμη ανάσα στη στενεμένη μας ζωή.

Η συνεργασία του Θοδωρή Βουτσικάκη με τη Λίνα Νικολακοπούλου ξεκίνησε το 2015 και μέχρι σήμερα μετρά πολλές και σημαντικές στιγμές, με κορυφαία την δισκογραφική σύμπραξη με τον βραβευμένο με Oscar Ιταλό συνθέτη Nicola Piovani, που έκανε όλους τους Έλληνες να τραγουδούν πως «Είναι Όμορφη η Ζωή».

protothema.gr