Κ. Ναστούλης στον Antenna Star: «Φοβάμαι ότι θα ζητάμε να μας κλείσουν» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Μαζί…» του Παρασκευά Μάζη φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί στην πρεμιέρα του ενημερωτικού προγράμματος του Ραδιοφωνικού Σταθμού για τη σεζόν 2021 – 2022 ο Πρόεδρος της Εστίασης και Αναψυχής Αγρινίου Κωνσταντίνος Ναστούλης.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής έκανε μία ουσιαστική τοποθέτηση για τα όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα, το πως λειτουργεί αυτό το διάστημα αλλά και το τι πρόκειται να αλλάξει και πως αυτές οι αλλαγές βάση των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί αναμένεται να επηρεάσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό καθώς θα μιλάμε για ένα «μίνι lockdown» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε λέγοντας ότι:

«Στην επαρχία υπάρχουν διαπροσωπικές σχέσεις, τα μαγαζιά μας είναι προσωποκεντρικά δηλαδή ο κόσμος έρχεται πολλές φορές για εμάς, οι παρέες είναι μικτές, υπάρχουν φίλοι. Θα μας φέρει σίγουρα σε δύσκολη κατάσταση» και συμπλήρωσε ότι «εμείς δεν θα είμαστε σε πλήρη λειτουργία. Αυτή τη στιγμή πανελλαδικά είμαστε στο 50% των εμβολιασμένων και στην περιοχή μας είμαστε περίπου στο 35%. Όλοι αυτοί δεν είναι πελάτες μας, οπότε το ποσοστό μικραίνει φτάνοντας σε ένα 15-20% σε μια περιοχή που τα καταστήματα εστίασης είναι πάρα πολλά και οι πελάτες σε ποιον θα πρωτοπάνε; Να υπάρχει στήριξη για την Εστίαση. Να μην φτάσουμε σε σημείο να παρακαλάμε εμείς να μας κλείσουν»

Ακούστε, αναλυτικά, όλη τη συνέντευξη του κ. Ναστούλη στον Antenna Star 103.5: