Ναύπακτος: Κλείνουν 2ο και 3ο Γυμνάσιο

Ένα-ένα κλείνουν τα σχολεία στη Ναύπακτο μετά τα συνεχή κρούσματα στην πόλη.

Συγκεκριμένα:

Το κλείσιμο του σχολείου από αύριο Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 , λόγω κρουσμάτων, ανακοίνωσε το απόγευμα ο διευθυντής του 2ου Γυμνασίου Ναυπάκτου.

  • Δείτε την ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν προφορικής εντολής του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν.Αιτ/νίας, αύριο Τετάρτη 3.3.2021 τα μαθήματα του σχολείου θα πραγματοποιηθούν μέσω Τηλεκπαίδευσης.

Θα εφαρμοστεί το ωρολόγιο πρόγραμμα μαθημάτων και το ωράριο λειτουργίας της τηλεκπαίδευσης (επισυνάπτεται). Μετά την έκδοση της απόφασης θα ενημερωθείτε για τις επόμενες ημέρες.

Πριν από λίγο, ήρθε απόφαση και για το 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου, το οποίο κλείνει με προφορική εντολή.

  • Δείτε την ανακοίνωση:

Αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες σας γνωστοποιούμε την αναστολή μέχρι και τις 15-03-2021 της δια ζώσης λειτουργίας του 3ου Γυμνασίου Ναυπάκτου βάσει σχετικής Απόφασης της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αιτ/νίας στα πλαίσια εφαρμογής των μέτρων για την πρόληψη εξάπλωσης του Covid-19. Η δια ζώσης διδασκαλία των μαθημάτων θα επαναληφθεί στην Σχολική μας Μονάδα από τις 16-03-2021.

Τα μαθήματα θα συνεχίσουν να διδάσκονται σύμφωνα με το ισχύον Ωρολόγιο Πρόγραμμα διδασκαλίας μαθημάτων μέσω των ψηφιακών αιθουσών (Webex links) των Εκπαιδευτικών του Σχολείου με εφαρμογή για όλες τις Τάξεις του παρακάτω Ωραρίου Διδασκαλίας…

npress.gr