Ο Δ. Νικάκης στον Antenna Star για λειτουργία δικαστηρίων και εμβολιασμό (Ηχητικό)

Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε η πανδημία δεν έχει αφήσει κανέναν τομέα της κοινωνικής και οικονομικής ζωής παραποιούμενο. Οι υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν σε όλη τη χώρα και τον κόσμο ολόκληρο επηρεάζουν την λειτουργία όλων των κλάδων και την καθημερινότητα μας με καταλυτικό τρόπο.

Ένα από τα σημαντικά θέματα που αναδείχθηκαν κατά τη διάρκεια αυτής της υγειονομικής κρίσης ήταν και η αναστολή μια θεμελιώδους λειτουργίας της πολιτείας που δεν είναι άλλη από την λειτουργία των δικαστηρίων και όχι μόνο αφού το φάσμα της λειτουργίας της δικαιοσύνης γενικότερα είναι πολύ ευρύτερο.

Αυτή τμηματική λειτουργία της δικαιοσύνης πέρα από το γεγονός ότι έχει δημιουργήσει σημαντικές δυσκολίες στους δικηγόρους όλων των πόλεων της χώρας έχει δημιουργήσει έναν αρνητικό αντίκτυπο.

Όπως είναι φυσικό σημαντικά ζητήματα αντιμετωπίζουν και οι πολίτες και οι επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και την περιοχή μας, αφού έχει περιοριστεί σημαντικά για τους περισσότερους η δυνατότητα πρόσβασης στη δικαιοσύνη και η ρύθμιση των έννομων σχέσεων που τους αφορούν.

Για όλα αυτά, αλλά και για τον εμβολιασμό των μελών του δικηγορικού συλλόγου συνομιλήσαμε στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Αntenna Star στους 103,5 με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Δημήτρη Νικάκη, ο οποίος μας είπε:

(Ακούστε το ηχητικό που ακολουθεί:)