Νοσ. Αγρινίου: Έφθασαν τα tablets του εμβολιασμού – Κατευθείαν στην Pfizer-Biontech τα δεδομένα

Έφθασαν σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Αγρινίου τα tablets, με τα οποία θα γίνουν από τη Δευτέρα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι παραλαβές των εμβολίων, αλλά και η διαχείριση τους κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ταυτόχρονα σήμερα το πρωί ο γιατρός και η νοσηλεύτρια που ορίστηκαν ως υπεύθυνοι του εμβολιασμού επισκέφθηκαν το νοσοκομείο του Ρίο για να ενημερωθούν πάνω στη διαδικασία του εμβολιασμού.

Να σημειώσουμε εδώ ότι σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Αγρινίου που δήλωσαν ότι θέλουν να εμβολιαστούν ήταν περίπου 390, ενώ όσοι δήλωσαν ότι δεν επιθυμούν τον εμβολιασμό τους ήταν περίπου 330. Επίσης 25 περίπου ήταν οι εργαζόμενοι οι οποίοι δήλωσαν αναποφάσιστοι.

Γράψαμε παραπάνω, «σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες», γιατί αυτή η μέχρι χθες καταγραφή άλλαξε, και από σήμερα τίθεται ξανά το ερώτημα στους εργαζόμενους. Οι απαντήσεις θα καταγραφούν κατά τμήμα και θα αποσταλούν στον κεντρικό έλεγχο του συστήματος απευθείας.

Τα πρώτα εμβόλια τέλος, αναμένονται να φθάσουν στο νοσοκομείο την Κυριακή το βράδυ ή το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα το πρωί, για να ξεκινήσει την ίδια μέρα ο εμβολιασμός των υγειονομικών όλου του νομού, ο οποίος, εάν φυσικά οι σχεδιασμοί δεν ανατραπούν, θα διαρκέσει έως τις 20 Ιανουαρίου 2021.


Λευτέρης Τηλιγάδας
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr