Νοσ. Μεσολογγίου: Ο Δ. Τουμαράς στο AgrinioTimes.gr για την υπόθεση «μαϊμού» πιστοποιητικών

Έπειτα από το θέμα που έχει σημειωθεί και σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας πως γιατρός του Νοσοκομείο Μεσολογγίου φέρεται να εμπλέκεται σε περίπτωση «μαϊμού» πιστοποιητικό νόσησης η 6η Υγειονομική Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Διοικητής κ. Γιάννης Καρβέλης ερευνούν εξονυχιστικά το συγκεκριμένο γεγονός, σχετικό ρεπορτάζ μπορείτε να διαβάσετε (ΕΔΩ).

Για το συγκεκριμένο ζήτημα οι ιστοσελίδες του «Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) ζήτησαν από τον Πρόεδρο των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Δημήτριο Τουμαράς να τοποθετηθεί λέγοντας πως και ο ίδιος ακόμη δεν έχει μάθει ακριβώς τι έχει συμβεί και πως πληροφορήθηκε για το συγκεκριμένο περιστατικό από τα κανάλια, ωστόσο ξεκαθάρισε πως ως Πρόεδρος και γενικά ως Σύλλογος είναι μακριά από τέτοιες πρακτικές τις οποίες και καταδικάζουν.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες και στο Νοσοκομείο του Μεσολογγίου τονίζοντας ότι βρίσκονται δύο εργαζόμενοι σε αναστολή και πως οι αναρρωτικές του προσωπικού είναι αρκετές χωρίς να είναι σε θέση ο ίδιος να τις συνδέσει απόλυτα με το θέμα των αναστολών εξαιτίας της άρνησής τους στον εμβολιασμό.

Ήταν απόλυτος σε αυτό το κομμάτι επισημαίνοντας ότι οι αναστολές έχουν φέρει ήδη μεγάλα προβλήματα και παροτρύνει την Κυβέρνηση για άλλη μία φορά να το σκεφτεί θεωρόντας ότι μπορεί να βρεθεί ένας άλλος τρόπος ελέγχου και τήρησης των μέτρων με την συστηματική διαδικασία των μοριακών τεστ και στους ίδιους αλλά και σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους λέγοντας πως ακόμη και οι εμβολιασμένοι θα πρέπει να προσέχουν μήπως και κολλήσουν.


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης

«Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr)