Νοσοκομείο Αγρινίου: Έπεσαν κάτω από τους 40 οι ασθενείς Covid

Υποχώρησε και σταθεροποιήθηκε λίγο η πίεση στο Νοσοκομείο Αγρινίου από χθες μέχρι σήμερα, αφού ήδη έχουν εκδοθεί 8 εξιτήρια χωρίς να συνεχίζεται το φαινόμενο που είχε παρατηρηθεί την προηγούμενη εβδομάδα οι εισαγωγές στην κλινική covid-19 να είναι ίδιες ή και περισσότερες των εξιτηρίων.

Μέχρι πριν λίγο από τους 45 ασθενείς που νοσηλευόταν χθες την ίδια ώρα περίπου στην παραπάνω κλινική, σήμερα βρισκόμαστε στους 38. Το απόγευμα που ακολουθεί καθώς και η νύχτα που έρχεται αναμένεται να αποδείξουν, αν η πίεση στο νοσοκομείο θα αποκλιμακωθεί, θα παραμείνει σταθερή ή θα αυξηθεί.

Σταθερός παραμένει επίσης και σήμερα ο αριθμός των ασθενών που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και φροντίδας και οι οποίοι νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στα τρία (3) από τα πέντε (5) κρεβάτια που βρίσκονται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Το ζητούμενο πάντως αυτή τη στιγμή, αναφέρουν μέλη του επιστημονικού προσωπικού του νοσοκομείου Αγρινίου, είναι αυτή η σταθεροποίηση να μην οδηγήσει όλο το σύστημα σε χαλάρωση, γιατί ακόμα όλα είναι ανοιχτά.


Αίθουσα σύνταξης
«Αgrinio 365» Media Group | Antenna-Star.gr – AgrinioTimes.gr