Νοσοκομείο Ρίου: Χριστούγεννα με ράντζα στους διαδρόμους καταγγέλει η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

«Δύο εικόνες χίλιες λέξεις. Χθες 4.30 το πρωί» καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ. «Οι διάδρομοι του πανεπιστημιακού νοσοκομείου γέμισαν και πάλι με ράντζα».  

Τα νοσοκομεία της χώρα παραμένουν αντιμέτωπα με τη ραγδαία επιδείνωση της πανδημίας και τις εκατοντάδες εισαγωγές ασθενών, σε ένα ΕΣΥ που καταρρέει. Έρχονται αντιμέτωπα με δραματικές εφημερίες με τις καταγγελίες να είναι αλλεπάλληλες και να μαρτυρούν την χαοτική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Οι διάδρομοι του πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου γέμισαν και πάλι με ράντζα, καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ. Ο Μιχάλης Γιαννάκος έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα μία φωτογραφία που δείχνει ότι τα ξημερώματα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου ήταν αδιανόητη.

«Δύο εικόνες χίλιες λέξεις. Χθες 4.30 τη νύχτα. Εφημερία Πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΡΙΟΥ. Ράντζα στα ΤΕΠ με γενικά περιστατικά. Και μη χειρότερα. Γι’ αυτό», αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

«Προσοχή! Εμβόλιο. Διπλή Μάσκα παντού. Αποφυγή συνωστισμού. Ό,τι και να λένε αυτοπροστατευτείτε. Μην τους ακολουθήσουμε στα λάθη τους όπως το καλοκαίρι με τη ΔΕΛΤΑ. Που μας είπαν ότι ξεμπερδέψαμε, ότι ελευθερωθήκαμε και το πληρώνουμε με 100 νεκρούς την ημέρα και δεκάδες διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ», καταλήγει.

rosa.gr