Β. Νταούλης και Χρ. Χαντζής στον Antenna Star: «Η ορειβασία είναι για όλους» (Ηχητικό)

Για την ιστορία και τις δράσεις του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρινίου μίλησαν στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Αυτή είναι η ζωή» με τη Νάντια Μπούτα, ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Νταούλης και ο έφορος Ορειβασίας κ. Χρήστος Χαντζής.

Ο κ. Χαντζής, ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου, αφού εξήγησε τι εννούμε με τον όρο «Ορειβασία», είπε ότι ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγρινίου ιδρύθηκε το 1986 και από τότε αναπτύχθηκε και έχει να απαριθμήσει πλήθος δραστηριοτήτων, με κυριότερη την ανάβαση στην ψηλότερη κορυφή των Άλπεων, στο Mont Blanc, το 2002.

Ο κ. Νταούλης αναφέρθηκε σε ένα επίσης σημαντικό σταθμό στην ιστορία του Συλλόγου: Την κατασκευή και λειτουργία του Ορειβατικού Καταφυγίου, στη θέση Διασελάκι στο Παναιτωλικό, το οποίο αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς συντοπίτες μας αλλά και για πολλούς ορειβατικούς συλλόγους της χώρας μας, οι οποίοι επισκέπτονται και μπορούν να απολαμβάνουν πλέον από κοντά, τις δασωμένες πλαγιές και τις χιονισμένες κορφές του Παναιτωλικού.

Επίσης είπε ότι άνθρωποι κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης μπορούν να ασχοληθούν με την Ορειβασία και να έχουν έτσι την ευκαιρία να βρεθούν κοντά στη φύση και να αθληθούν, καθώς μπορούν να ενταχθούν σε μία από τις 3 διαφορετικές ομάδες δράσης που σχηματίζονται σε κάθε διοργάνωση του Συλλόγου.

Τα γραφεία του Ορειβατικού Συλλόγου Αγρίνιου βρίσκονται στην οδό Γιάννη Ρίτσου 25. Τηλέφωνο: 2641045512.

Ακούστε ολοκληρη τη συνέντευξη των κ. Βασίλη Νταούλη και Χρήστου Χαντζή στον Antenna Star 103.5: