Ο Παναγιώτης Κέκελος στον Antenna Star 103.5: «Να παλέψουμε για ένα Τ.Ε.Ε. ανεξάρτητο» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Πρωινός Τύπος» του Παναγιώτη Τσακανίκα φιλοξενήθηκε ο Επικεφαλής της Κίνησης Μηχανικών Αιτωλοακαρνανίας και νέος Πρόεδρος του Τ.Ε.Ε., Παναγιώτης Κέκελος με αφορμή την ιστορική ανατροπή στις Εκλογές της Κυριακής.

Όπως, ανέφερε και στο μήνυμά του προς τους συναδέλφους του: «Στις 19 Μαΐου προσήλθατε μαζικά συμμετέχοντας στην κορυφαία εκδήλωση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αυτή της ανάδειξης των αιρετών Μελών του.

Αυτή η διαδικασία ανέδειξε την Κίνηση Μηχανικών Αιτωλοακαρνανίας πρώτη δύναμη στο Περιφερειακό Τμήμα συγκεντρώνοντας ποσοστό 47,79%»

Στην ίδια συνέντευξη ξεκαθάρισε πως «η εντολή που μας δόθηκε είναι να παλέψουμε για ένα Τ.Ε.Ε. δυνατό, αλληλέγγυο, αξιοπρεπές και ανεξάρτητο».

Τέλος, σημειώθηκε τα εξής: «Δεν υπάρχουν ηττημένοι.

Οι μόνοι νικητές είναι οι Μηχανικοί. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι από την επόμενη μέρα και αντιλαμβανόμενοι το βάρος και το χρέος που μας αναλογεί θα δουλέψουμε σκληρά και θα πετύχουμε.

Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε και μαζί θα τα καταφέρουμε».

 

Διαβάστε επίσης: Πάτρα – ΕΝ.Π.Ε.: Live οι εργασίες της 1ης ημέρας για το Συνέδριο «Θεσμική Θωράκιση – Αγροτική Ανάπτυξη»