ΠΑ.ΣΟ.Κ.: Σενάρια και φακοί…

Έντονη είναι πλέον η κινητικότητα αλλά και η «ζωηρή» ενασχόληση με τα τεκταινόμενα στον χώρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. και όχι άδικα.

Η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη, στη θέση του Προέδρου, οι εσωκομματικές εκλογές, το Συνέδριο και η μεγάλη αύξηση της απήχησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που προκύπτει από τις δημοσκοπήσεις, έχουν πυροδοτήσει και σε επίπεδο Αιτωλοακαρνανίας πολλά και διάφορα σενάρια για την επόμενα μέρα και κυρίως για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου των Βουλευτικών Εκλογών αλλά και για πρόσωπα που θα έχουν ρόλο στις επόμενες Αυτοδιοικητικές Εκλογές Α’ και Β’ βαθμού.

Ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών της νέας Κ.Ε. ήταν αναμφισβήτητα αυτό του Νίκου Χούτα, πρώην Αντιδημάρχου Αμφιλοχίας,διδάκτορα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο  στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, με αποτελέσμα οι προβολείς να πέσουν πάνω του αλλά και κάποιοι «παραμορφωτικοί» φακοί.

Πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης είναι ότι ο κ. Νίκος Χούτας, όχι μόνο δε θέλει κι ούτε θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, απεναντίας σκοπός του είναι να αφοσιωθεί στην παραγωγή πολιτικού έργου, σκέψεων και προτάσεων από τη θέση του μέλους της Κ.Ε. του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ.

Άλλωστε το οφείλει στους Συνέδρους που με τη ψήφο τους τον κατέταξαν στην 26η θέση στους 300 της Κ.Ε.

Σ.Τ.