«Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τη βούληση του ελληνικού λαού είναι και πάλι στο προσκήνιο της πολιτικής»

«Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τη βούληση του ελληνικού λαού είναι και πάλι στο προσκήνιο της πολιτικής», αναφέρει η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αιτωλοακαρνανίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου 2023.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Οι Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου είναι πια γεγονός και η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑ.ΣΟ.Κ. Αιτωλοακαρνανίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους Δημοκράτες Πολίτες του Νομού που συνέβαλαν στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τη βούληση του ελληνικού λαού είναι και πάλι στο προσκήνιο της πολιτικής, σηματοδοτώντας ένα ελπιδοφόρο αύριο για την κοινωνία και την πατρίδα.

Ένα καινούργιο ξεκίνημα, με την δύναμη ενός εκλογικού αποτελέσματος το οποίο στις επόμενες εκλογές έχει μεγάλα περιθώρια ποιοτικής και ποσοτικής διεύρυνσης.

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες στο πρόσωπο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. αναγνωρίζουν και πάλι την υπευθυνότητα και τη σοβαρότητα των προγραμματικών του θέσεων, αλλά και των στελεχών του που καλούνται να τις υλοποιήσουν.

Είναι καιρός πια η χώρα μας να βαδίσει στο δρόμο της οικονομικής ευημερίας και της κοινωνικής συνοχής, μακριά από τις ακρότητες και τις τοξικότητες της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.

Η προσπάθεια όλων μας για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση αποτελεί καθήκον για την πατρίδα, την κοινωνία και την παράταξη.

Καλούμε λοιπόν όλους τους Δημοκράτες πολίτες της χώρας να ακουμπήσουν τις ελπίδες στον καινούργιο μας αγώνα για να πραγματοποιήσουμε τη νέα Αλλαγή που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας».

 

Διαβάστε επίσης: Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών – Υπηρεσιακός Πρωθυπουργός ο Ιωάννης Σαρμάς