Ο Παναγιώτης Ψυλλιάς για το αποτέλεσμα των εκλογών του Τ.Ε.Ε. Αιτωλ/νίας

Αγαπητοί συνάδελφοι!!!

Οι εκλογές του Τεχνικού Επιμελητήριου χθες ανέδειξαν για το περιφερειακό τμήμα Ν. Αιτωλοακαρνανίας το συνδυασμό ΔΚΜ – Συνεργαζόμενοι σε πρώτη δύναμη με ποσοστό 59% και 22 έδρες στις 37 !!! Ψήφισαν 576 συνάδελφοι σε όλο το νομό (3 εκλογικά κέντρα 1 στο Μεσολόγγι και 2 στο Αγρίνιο).

Η προσέλευση επαυξημένη σε σχέση με τις εκλογές του 2016.

Η αποχή κυμάνθηκε στα ίδια περίπου επίπεδα, μια παράμετρος που πρέπει να ληφθεί υπόψη κι έχει πολλές αναγνώσεις!!!!

Συγχαρητήρια σε όλες κι όλους όσους εκλέχθηκαν με τους συνδυασμούς τους και σε αυτούς που κατήλθαν κι έδωσαν τη μάχη τους!!!

Συγχαρητήρια στο Πρόεδρο κι επικεφαλής του συνδυασμού μας το Λίνος Μπλέτσας για την επανεκλογή του ύστερα από μια θητεία που χαρακτηρίστηκε από πολύ σημαντικό έργο με παρεμβάσεις και δράσεις και κυρίως εξωστρέφεια! Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψηφίους μου που εκλέγονται αλλά και σε όλους όσους έδωσαν των αγώνα για το συνδυασμό μας.

Είναι βέβαιο ότι όλοι έχουν να προσφέρουν είτε εντός Αντιπροσωπείας είτε πέριξ αυτής ! Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου!

Καλή θητεία σε όλες κι όλους!!! Οι ευθύνες μεγάλες για όλους μας!!! Καλή συνεργασία εύχομαι σε όλα τα μέλη της Αντιπροσωπείας του Περιφερειακού μας τμήματος!!! Εύχομαι ακόμη και μέσα από διαφορετικές θέσεις κι οπτικές γωνίες να συνθέσουμε απόψεις και προτάσεις διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο για το επάγγελμα μας και για την ανάπτυξη του Νομού !!!