Πανουκλιάς, Καρακώστα και Πιστιόλα στον Antenna Star για την Παράσταση «Θραύσματα» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Μαζί» του Παρασκευά Μάζη φιλοξενήθηκαν μία εκ των συντονιστριών της Πρωτοβουλίας «Παρούσες», Δικηγόρος Πασιούλα Καρακώστα, ο τραγουδιστής Γιάννης Πανουκλιάς και η καταξιωμένη ηθοποιός Λουκία Πιστιόλα με αφορμή τη σπουδαία θεατρική – μουσική παράσταση «Θραύσματα» η οποία θα λάβει χώρα την ερχόμενη Δευτέρα, στις 21:00 στο πλαίσιο των δράσεων κατά των Γυναικοκτονιών και κατά της βίας ενάντια στα παιδιά.

Οι τρεις φιλοξενούμενοι αναφέρθηκαν στα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια με τις Γυναικοκτονίες λέγοντας πως επί της ουσίας όλα ξεκινάνε πολλά χρόνια πριν. Καταλητική ήταν και η τοποθέτηση της κα. Πιστιόλα η οποία σε μία ομολογουμένως σπάνια συνέντευξή της μίλησε για τον ρόλο της μάνας, η οποία από τη στιγμή που γεννά ένα παιδί είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα μητέρα.

«Αναφέρθηκε επίσης στον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να μεγαλώνουν οι γονείς τα παιδιά τους, οι μάνες τα αγόρια τους ξεκαθαρίζοντάς τους πως αν δεν μπορεί να προχωρήσει μία σχέση ή ένας γάμος οφείλουν να πάρουν το καπελάκι τους και να φύγουν, δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν πράξεις σαν και αυτές που ζούμε τα τελευταία χρόνια». 

Η κα. Καρακώστα και ο κ. Πανουκλιάς συμφώνησαν απόλυτα με τα όσα είπε η κα. Πιστιόλα καταθέτοντας πλήρως τις απόψεις τους για το φλέγον ζήτημα.

Να σημειωθεί πως η δράση θα ξεκινήσει από το Καφέ «Άλβεδον» στο Συντριβάνι της Πλατείας Παναγοπούλου και θα συνεχιστεί στον Άυλειο Χώρο των Καπναποθηκών Παπαστράτου.

Ακούστε, όλα, όσα είπαν ο Γιάννης Πανουκλιάς, η Πασιούλα Καρακώστα και η Λουκία Πιστιόλα στον Antenna Star 103.5: