Η Ε. Παπαλέξη στον Antenna Star για την πορεία της πανδημίας (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή του Φώτη Μπερίκου «Στον Ορίζοντα των Γεγονότων» που μεταδίδεται κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 07:00 έως τις 09:00, φιλοξενήθηκε η κα. Εύη Παπαλέξη Ιατρός στην 3η ΤΟΜΥ Αγρινίου.

Η κα. Παπαλέξη αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την πανδημία. Την ανάγκη να προχωρήσουν ακόμα περισσότεροι οι εμβολιασμοί, η απειλή από την μετάλλαξη «Δέλτα». Τόνισε ότι καθημερινά έρχονται όλο και περισσότεροι νέοι να εμβολιαστούν και πως η επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης αποδίδει καρπούς.

Πλέον «το εμβόλιο έρχεται στην γειτονιά», ανέφερε χαρακτηριστικά. Οι παρενέργειες των εμβολίων είναι ελάχιστες υπάρχει και επαγρύπνηση για τυχόν παρενέργειες.

Όποιοι εμβολιάζουν τα παιδιά τους, νιώθουν αυτοπεποίθηση και σιγουριά για την υγεία τους. Υψηλή εμβολιαστική κάλυψη εντοπίζεται στα νησιά, κυρίως λόγω του εμβολιασμού με το μονοδοσικό της J&J.

Παράλληλα μεταξύ άλλων τόνισε ότι η κατάσταση είναι δυναμική και για το λόγο αυτό η επιτροπή και η κυβέρνηση αλλάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τις αποφάσεις προκειμένου να αναχαιτίσουν τις αναζωπυρώσεις της πανδημίας.