Τ. Παπανικολάου στον Antenna Star: «Δεν έχω πολλές ελπίδες για τα Παν. Τμ. Αγρινίου» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί ο Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Τίμος Παπανικολάου κάνοντας τη δική του τοποθέτηση για τις εξελίξεις γύρω από τα Πανεπιστημιακά Τμήματα του Αγρινίου μία μόλις ημέρα μετά την Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.

«Ευχάριστο που η χθεσινή Τακτική Συνεδρίαση έγινε δια ζώσης και εμείς ως Λαϊκή Συσπείρωση είχαμε βάλει πριν μεγάλο χρονικό διάστημα το θέμα αυτό και έπρεπε η Κυβέρνηση να το δει γρηγορότερα», ήταν ένα πρώτο σχόλιο για την επιστροφή… στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στο πολύ μεγάλο ζήτημα που αφορά το Πανεπιστήμιο και τα Τμήματα που αφορούν το Αγρίνιο λέγοντας πως: «Από τη δεκαετία του 80′ που συμμετέχουμε στην Τοπική και Δημοτική και στη Νομαρχιακή παλιά και στην Περιφερειακή τώρα Αυτοδιοίκηση λέμε τη γνώμη μας και θα την πούμε και τώρα. Κατά τη γνώμη μου αυτό που λέει ο λαός όταν βλέπουμε τον λύκο δε ψάχνουμε για τον ντορό, δεν έπρεπε να περιμένουμε τα αποτελέσματα από τη στιγμή που η κ. Κεραμεώς και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη έφεραν αυτό το Νόμο και ήρθαν αυτά τα αποτελέσματα. Είναι ένας κακός Νόμος όχι επειδή δεν ήρθαν κάποιοι φοιτητές στο Αγρίνιο, αλλά γιατί πέταξαν εκτός Πανεπιστημίων 38.000 παιδιά και αυτό είναι πολύ βασικό».

Ακούστε, αναλυτικά όλη τη συνέντευξη του κ. Παπανικολάου στον Antenna Star 103.5: