Παπαστράτος: Αίτηση έως τις 30 Απριλίου για 35 θέσεις Νέων Μηχανικών

H Παπαστράτος, θυγατρική εταιρεία της Philip Morris International (PMI), κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων χωρίς καύση και τσιγάρων στην Ελλάδα εδώ και εννέα δεκαετίες.

Μόνο μία εβδομάδα απομένει για να εξασφαλίσεις τη θέση σου στο Εργοστάσιο του Μέλλοντος!

Έλα και εσύ στην ομάδα των 35 Νέων Μηχανικών της Παπαστράτος στην υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής της στον Ασπρόπυργο και ξεκίνα το ταξίδι #prostokalytero.

Κάνε αίτηση έως τις 30 Απριλίου και διεκδίκησε ανάλογα με την εμπειρία σου μία από τις παρακάτω θέσεις:

– Τεχνικός Διαδικασιών Παραγωγής (0-2 έτη προϋπηρεσίας)

– Μηχανικός Παραγωγής και Συντήρησης (5+ έτη προϋπηρεσίας)

Απαραίτητη προϋπόθεση: Κατοχή ή δυνατότητα έκδοσης τεχνικής άδειας σύμφωνα με το: ΠΔ115/2012

Κάνε αίτηση έως τις 30 Απριλίου ΕΔΩ

Σχετικά με την Mantis Beyond Innovation

Innovation Enabler του προγράμματος είναι η εταιρεία Mantis Beyond Innovation, η οποία βοηθά στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων μέσω της ανεύρεσης νέων ταλέντων.

H Mantis Beyond Innovation ανιχνεύει, εμπλέκει και αξιολογεί κορυφαία ταλέντα μέσω της αυτοματοποιημένης πλατφόρμας αξιολόγησης Mantis IMS με στόχο να βρει τους καλύτερους υποψηφίους παγκοσμίως.

Ακολούθησε την Mantis BI στο LinkedIn ΕΔΩ

Σχετικά με την Παπαστράτος

H Παπαστράτος, θυγατρική εταιρεία της Philip Morris International (PMI), κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή και εμπορία προϊόντων χωρίς καύση και τσιγάρων στην Ελλάδα εδώ και εννέα δεκαετίες.

Η εταιρική πορεία της Παπαστράτος είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εξέλιξη της βιομηχανίας, την οικονομική ανάπτυξη της χώρας, αλλά και την προσφορά στην κοινωνία.

Το 2017, η εταιρεία γύρισε σελίδα στην ιστορία της και, με μια σημαντική επένδυση ύψους 300 εκατ. ευρώ, μετέτρεψε το εργοστάσιό της στον Ασπρόπυργο σε μονάδα αποκλειστικής παραγωγής θερμαινόμενων ράβδων καπνού για το IQOS, το πρώτο καινοτόμο προϊόν της PMI δυνητικά μειωμένου κινδύνου σε σχέση με το τσιγάρο.

Τον Ιούλιο του 2020 ο Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) αδειοδότησε το IQOS ως προϊόν διαφοροποιημένου κινδύνου, κατάλληλο για την προαγωγή της δημόσιας υγείας.

Μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2023, περίπου 28,6 εκατ. ενήλικοι καπνιστές σε όλο τον κόσμο και περισσότεροι από 500.000 στην Ελλάδα είχαν επιλέξει τη νέα αυτή τεχνολογία που είναι διαθέσιμη σε 84 χώρες.

Τον Ιούνιο του 2021, στην επέτειο των 90 χρόνων λειτουργίας της Παπαστράτος, η εταιρεία ανακοίνωσε τη στρατηγική της για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη για την επόμενη πενταετία.

Ταυτόχρονα, ανακοίνωσε και νέα μεγάλη επένδυση στο εργοστάσιό της στον Ασπρόπυργο, η οποία ξεπέρασε τα 200 εκατ. ευρώ.

Τον Φεβρουάριο του 2023, η Παπαστράτος ανακοίνωσε νέα, μεγάλη επένδυση ύψους 200 εκατ. ευρώ, η οποία οδήγησε στη δημιουργία 300 νέων θέσεων εργασίας και ενίσχυσε το εξαγωγικό έργο της εταιρείας, φτάνοντας σε ετήσια αξία εξαγωγών 300 εκατ. ευρώ.

Με επενδύσεις που από το 2017 έχουν ξεπεράσει τα 700 εκατ. ευρώ, η Παπαστράτος δημιουργεί αξία, τόσο για την εταιρεία, τους ανθρώπους της όσο και για το περιβάλλον και την κοινωνία

. Το εκτεταμένο πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης, οι επανειλημμένες βραβεύσεις ως Best Work Place και Top Employer και η πιστοποίησή της ως η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα με Equal Salary και ως η πρώτη «Smoke-Free» εταιρεία στην Ελλάδα αποδεικνύουν ότι η στρατηγική Βιώσιμης Ανάπτυξης βρίσκεται στο επίκεντρο της επιχειρηματικής δράσης της Παπαστράτος. Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις της εταιρείας μπορείτε να δείτε στοwww.papastratosmazi.gr.

Μάθε περισσότερα για το εργοστάσιο της Παπαστράτος ΕΔΩ

 

Διαβάστε επίσης: Σύλλογος Εμπόρων και Επιχειρηματιών Δήμου Αγρινίου: «Στηρίξτε την τοπική μας αγορά»