Σε Παραβόλα και Παπαδάτες Υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» (Photos)

Σε Παραβόλα και Παπαδάτες Υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

Σε κάθε χώρο φτάνει το κάλεσμα ενίσχυσης της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις τοπικές εκλογές, «Μαζί με τον λαό στους αγώνες, για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων»
Κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» αποτελούμενο από Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, με Επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου Τίμο Παπανικολάου περιόδευσε το απόγευμα του Σαββάτου στην Παραβόλα.

Στις συζητήσεις αναδείχτηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής. Τονίστηκε η ανάγκη στις επερχόμενες τοπικές και περιφερειακές εκλογές να ενισχυθούν αποφασιστικά τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης», να δοθεί μήνυμα καταδίκης της αντιλαϊκής πολιτικής, να δυναμώσει η εργατική – λαϊκή αντιπολίτευση.


Μια ακόμα επιτυχημένη περιοδεία πραγματοποίησαν την Κυριακή το πρωί, οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις Παπαδάτες με Επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου Τίμο Παπανικολάου.

Με τη διακήρυξη στο χέρι, κάλεσαν τους κατοίκους της περιοχής, στις 8 του Οκτώβρη να ρίξει στις κάλπες το ψηφοδέλτιο του αγώνα και της ελπίδας, το ψηφοδέλτιο με το κόκκινο γαρύφαλλο, στο Δήμο και στην Περιφέρεια. Στη συζήτηση αναδείχτηκε και η ευθύνη των ψηφοφόρων μπροστά στις κάλπες στην εκλογική ΠΟΛΙΤΙΚΗ αναμέτρηση για την Τοπική Διοίκηση.

 

Διαβάστε επίσης: «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Αγρινίου: Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς με κενά και προβληματικά κτίρια