Πάτρα: Κλείνουν 5 τμήματα – Καθηγήτρια θετική στο 12ο Γυμνάσιο

Κλείνουν πέντε τμήματα του 12ου  Γυμνασίου Πάτρας εξαιτίας επιβεβαιωμένου κρούσματος κορωνοϊού σε καθηγήτρια. Ξεκίνησε απολύμανση των τμημάτων με απόφαση της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης 15/10 ενημερώθηκαν  με mail οι γονείς, ότι τα τμήματα Α5, Β1, Β2, Β4, Γ4 του σχολικού συγκροτήματος, αναστέλλουν την λειτουργία τους μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου.

Σήμερα Παρασκευή 16/ 10 σύμφωνα με ενημέρωση του σχολείου, θα δοθούν οδηγίες για την εξ αποστάσεως διδασκαλία, μέχρι να ξανανοίξουν τα 5 τμήματα.

Οι γονείς ζήτησαν εξηγήσεις από την διεύθυνση του Σχολείου, η οποία τους ενημέρωσε ότι η καθηγήτρια δεν προσήλθε λόγω αδιαθεσίας το τελευταίο διήμερο στο σχολείο, έκανε το τεστ που βγήκε θετικό, οπότε αμέσως τέθηκαν σε καραντίνα οι μαθητές στους οποίους δίδασκε και ξεκίνησε και η ιχνηλάτηση των επαφών της, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα patrastimes.gr.

Οι υπόλοιποι μαθητές θα πρέπει το πρωί της Παρασκευής να προσέλθουν κανονικά για μάθημα, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση και για το αν θα γίνει απολύμανση του συνόλου του σχολικού συγκροτήματος.


Πηγή: patrastimes.gr
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr