Πάτρα: Πυρπόληση με μολότοφ στο Ι.Χ. του Βουλευτή Ι. Φωτήλα

Δήλωση Ιάσονα Φωτήλα, Bουλευτή Ν.Δ. Αχαΐας, για την εγκληματική πυρπόληση με μολότοφ του υπηρεσιακού του αυτοκινήτου πλησίον της οικίας του στην Πάτρα

 «Εγκληματική πράξη κατά της δημοκρατίας που δεν με φοβίζει»

«Δεν είναι η πρώτη φορά που γνωστοί άγνωστοι κουκουλοφόροι προβαίνουν σε πράξεις καταστροφής περιουσιών και εκφοβισμού πολιτών. Τη φορά όμως αυτή πήγαν ένα βήμα παραπέρα, καθώς δεν δίστασαν να εκφοβίσουν έναν δημοκρατικά εκλεγμένο βουλευτή. Συγκεκριμένα, επέλεξαν να πυρπολήσουν το υπηρεσιακό μου αυτοκίνητο που βρισκόταν κοντά στην οικία μου, στην πλατεία Όλγας στην Πάτρα. 

Πλανώνται πλάνη οικτράν αν νομίζουν ότι θα με τρομοκρατήσουν. Αναρωτιέμαι μάλιστα πως πιστεύουν ότι με τέτοιες ενέργειες εκφοβισμού θα πείσουν για το δίκαιο των αιτημάτων τους. Το αντίθετο επιτυγχάνουν, αφού προβοκάρουν τα όποια αιτήματα έχουν και διεκδικούν μαζί με φοιτητές που ειρηνικά διαδήλωσαν σήμερα στην Πάτρα.

Σε ό,τι με αφορά, είμαι αποφασισμένος να μην κάνω ούτε ένα βήμα πίσω.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη της οποίας έχω την τιμή να είμαι δημοκρατικά εκλεγμένος βουλευτής στην Αχαΐα, έχει αποφασίσει να καθαρίσει την κόπρο του Αυγείου των μασκοφόρων – μπαχαλάκηδων, που δεν έχουν καμία θέση σε μία κοινοβουλευτική δημοκρατία και ένα κράτος δικαίου. 

Ο αγώνας είναι διαρκής. 

Η δημοκρατία δεν εκφοβίζεται ούτε τρομοκρατείται