Πάτρα: Σοκ από τον θάνατο δίχρονου κοριτσιού – Άγνωστη η αιτία της απώλειας

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το Καραμανδάνειο στο Νοσοκομείο Ρίου – Ζητήθηκε νεκροψία-νεκροτομή – Είχε προσβληθεί και από covid

Σοκ και μεγάλη θλίψη προκάλεσε ο θάνατος δίχρονου κοριτσιού το οποίο είχε μεταφερθεί εσπευσμένα από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημίου Πατρών, διασωληνωμένο, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr.

Τα αίτια θανάτου του είναι αδιευκρίνιστα και έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροτομής για να διαπιστωθεί τι στέρησε τη ζωή του παιδιού το οποίο είχε διαγνωστεί θετικό και στον κορωνοϊό.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το παιδί διασωληνώθηκε στο Καραμανδάνειο καθώς έπεσε το επίπεδο συνείδησής του και διακομίστηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, όπου δόθηκε μάχη μέχρι και χθες που κατέληξε.

Ωστόσο οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το παιδί δεν παρουσίαζε εικόνα πνευμονίας ή αναπνευστικής ανεπάρκειας, συμπτώματα που συνδέονται δηλαδή με τον κορωνοϊό, ώστε να αποδοθεί στον covid η πάθησή του.

Το παιδί μεταφέρθηκε στην Πέμπτη στο Ρίο και κατέληξε τη Δευτέρα βυθίζοντας στη θλίψη και τα ερωτηματικά την οικογένειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια έχει άλλο ένα παιδάκι 5 ετών.

thebest.gr