Ο Πέτρος Γαϊτάνος επιστρέφει στο σποτ των Jumbo (Βίντεο)

Πάσχα χωρίς τον Πέτρο Γαϊτάνο και τη διαφήμιση των Jumbo δε γίνεται.

Το σύμβολο του ελληνικού Πάσχα, ο Πέτρος Γαϊτάνος ήταν ο πρωταγωνιστής της περσινής διαφήμισης της εταιρείας παιχνιδιών, όπου μεταξύ άλλων υποδυόταν τον Ιούδα, τον Πόντιο Πιλάτο και τον εαυτό του.

Στο φετινό σποτ λοιπόν, του πιο ιδιαίτερου Πάσχα των τελευταίων ετών λόγω κορονοϊού και καραντίνας, ο Πέτρος Γαϊτάνος συστήνει και αυτός να «μείνουμε σπίτι». Αφού προβάλλεται μια σκηνή από το περσινό σποτ, στο οποίο του έβαζαν φωτιά στα μαλλιά με τη λαμπάδα, ο Πέτρος Γαϊτάνος με χιούμορ σχολιάζει «βλέπετε τι μπορούμε να πάθουμε όταν βγαίνουμε έξω το Πάσχα; Αυτό το Πάσχα μένουμε σπίτι». Στη συνέχεια προβάλλεται άλλη σκηνή από το περσινό σποτ, στην οποία έπλενε τα χέρια του, υποδυόμενος τον Πόντιο Πιλάτο και ο Πέτρος Γαϊτάνος λέει: «Αυτό τελικά ταιριάζει και φέτος. Αυτό το Πάσχα πλένουμε καλά τα χέρια και μένουμε σπίτι».

Απολαύστε το:

«Δέχτηκα με ιδιαίτερη χαρά την πρόταση – πρωτοβουλία της εταιρείας Jumbo να φτιάξουμε φέτος αυτά τα αισιόδοξα σποτ για δύο λόγους, ο πρώτος αφορά τη διάθεσή μας να μεταφέρουμε χαρά και χαλάρωση στους ταλαιπωρημένους από την καραντίνα πατριώτες μας και ο δεύτερος γιατί είναι πολύ σημαντική ευκαιρία κι εγώ, αλλά και η αξιόλογη εταιρεία Jumbo να επισημάνουμε με αγάπη την υπευθυνότητα στην εντολή του κράτους μας να μένουμε αυτό τον καιρό και όσο χρειαστεί στο σπίτι για την κοινή ασφάλειά μας σε σχέση με την πανδημία του Covid-19, αλλά και να τηρούμε με συνέπεια τους κανόνες της προσωπικής μας υγιεινής.
Ξέρετε οι σκέψεις και οι απόψεις μπορεί να είναι πολλές, όμως το αποτέλεσμα αυτής της πρωτοβουλίας μας σίγουρα θα σας χαλαρώσει και θα σας δώσει το μήνυμα: Χαρά, Υπομονή και Ασφάλεια στο σπίτι.

Για εμάς και όσους αγαπάμε.
Καλό Πάσχα και…. εκτός πραγματικής ανάγκης σπίτι εεεεεε!

Πέτρος Γαϊτάνος
Αθήνα, 9 Απριλίου 2020 μ.Χ.» γράφει στο κανάλι του στο YouTube ο Πέτρος Γαϊτάνος.