Πληρώνεις τα τέλη κυκλοφορίας με δόσεις, χωρίς πιστωτική και είσαι πιο άνετος

Η καταληκτική ημερομηνία για την πληρωμή των τελών έχει περάσει αλλά όσοι επέλεξαν να κινηθούν έξυπνα με τη λύση που προσφέρει η Hellas Direct, έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και πληρώνουν πιο άνετα με το wallet+ τη σχετική οικονομική υποχρέωση.

Από τη μια η δυνατότητα που σου δίνει η πλατφόρμα “Buy Now Pay Later” με την αποπληρωμή των τελών κυκλοφορίας σε 4 ή 6 άτοκες δόσεις και από την άλλη, η χρηματοδότηση για την εξόφλησή τους, σε 6 ή 12 δόσεις. Και στις δύο περιπτώσεις δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί πιστωτική κάρτα.


Από εκεί και πέρα, με το wallet+, το οποίο είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την απόλυτη ευκολία, ο οδηγός μπορεί να ανταποκριθεί τη στιγμή που το χρειάζεται σε όλες τις ανάγκες χρήσης και συντήρησης του αυτοκινήτου του, μοιράζοντας στη συνέχεια τη δαπάνη (από 20 έως 2.000 ευρώ) σε δόσεις χωρίς πιστωτική. Απλούστατα, συμπληρώνοντας ορισμένα στοιχεία του οχήματος και του ίδιου και κάνοντας αίτηση για το ποσό που χρειάζεται κάθε φορά. Με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει ακόμα και τα έκτακτα έξοδα του αυτοκινήτου, όπως είναι μια βλάβη ή κάποια ζημιά, ενώ δεν εξαιρούνται από τη χρηματοδότηση η αλλαγή ελαστικών και το service.

Για να δώσει λύσεις στις ανάγκες κάθε οδηγού και κάθε οχήματος, το wallet+ είναι διαθέσιμο σε όλους, όπου και αν έχουν ασφαλίσει το αυτοκίνητο ή τη μηχανή τους- στην Hellas Direct ή οποιαδήποτε άλλη ασφαλιστική. Έτσι, όλοι μπορούν να έχουν ασφαλέστερες μετακινήσεις. Ένα καλά συντηρημένο όχημα είναι πιο ασφαλές τόσο για εκείνους που το χρησιμοποιούν, όσο και για τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Πηγή: Sport24.gr