Κ. Ποσονίδης στον Antenna Star: «Τεράστια η προσπάθεια για τον εβολιασμό» (Ηχητικό)

«Καταβάλουμε τεράστια προσπάθεια για τον εμβολιασμό», δήλωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου στον Antenna Star 103.5 ο Γενικός Οικογενειακός Ιατρός, Διευθυντής του Ε.Σ.Υ., Συντονιστής της 3ης Τ.ΟΜ.Υ. Αγρινίου και συνέχισε λέγοντας ότι:

  • «Από χθες, το πρωί στις 08:00 ξεκίνησε τη λειτουργία του ως εμβολιαστικό κέντρο, το Κέντρο Υγείας Αγρινίου. Οι πρώτοι που εμβολιάστηκαν ήταν πολίτες άνω των 80 ετών, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός και των υπόλοιπων ηλικιακών κατηγοριών. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Ωστόσο, αν κάποιος δεν εμφανιστεί και για να μην πάει χαμένη η δόση του εμβολίου υπάρχει σχέδιο εμβολιασμού ιδιωτών ιατρών, που ακόμη δεν έχουν εμβολιαστεί, φαρμακοποιών και αστυνομικών».

Σε άλλο σημείο της ίδιας συνέντευξης ο κ. Ποσονίδης επισήμανε ότι ο εμβολιασμός πραγματοποιείται σε δύο χώρους του Κέντρου Υγείας, ανά τέταρτο και ολοκληρώνεται κάθε βράδυ στις 20:00 από Δευτέρα έως Σάββατο.

Τέλος, θέλησε να ευχαριστήσει από την καρδιά του και εκ μέρους του Διευθυντή κ. Σκορδά το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της 3ης Τ.ΟΜ.Υ. Αγρινίου και των άλλων Τ.ΟΜ.Υ. και του Κ.Υ. Αγρινίου.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ. Ποσονίδη στον Antenna Star 103.5: