Προσφορά αγάπης του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαργιάδας προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (Photos)

Προσφορά αγάπης του Πολιτιστικού Συλλόγου Σαργιάδας προς «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Eίδη πρώτης ανάγκης παρέδωσε την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου στην δομή του «Χαμόγελου του Παιδιού» στα Καλύβια Αγρινίου, ο Εκπολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Σαργιάδας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Βραχωρίτης αναφέρει:

Παραδόθηκαν σήμερα Τρίτη 21 Δεκεμβρίου από τον σύλλογό μας είδη πρώτης ανάγκης στην δομή του Χαμόγελου του Παιδιού στα Καλύβια Αγρινίου παρέχοντας έτσι και εμείς από την πλευρά μας μια μικρή βοήθεια προς τους μικρούς φίλους μας και τις οικογένειες τους αυτές τις δύσκολες για όλους μέρες. 

Το Χαμόγελο του Παιδιού τα τελευταία 25 χρόνια έχει στηρίξει πανελλαδικά πάνω από ένα εκατομμύριο οχτακόσιες χιλιάδες παιδιά καλύπτοντας βασικές ανάγκες αυτών αλλά και των οικογενειών τους οι οποίες αντιμετωπίζουν σοβαρό θέμα επιβίωσης.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τους ανθρώπους της δομής  που καθημερινά δίνουν την μάχη ώστε να μην λείψει τίποτα σε αυτά τα παιδιά.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που για ακόμη μια φορά δείξατε αλληλεγγύη στο συνάνθρωπό μας αυτές τις δύσκολες μέρες και στηρίξατε αυτή την ενέργεια του συλλόγου μας  για τη συλλογή των αγαθών.

Ευχόμαστε σε όλους, καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά με υγεία, αγάπη και ευτυχία σε κάθε σπιτικό.