Πρωτόγνωρη απόπειρα απάτης σε ξενοδοχείο του Αγρινίου

Πρωτοφανής απόπειρα απάτης εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, η οποία σύμφωνα πληροφορίες των ιστοσελίδων του ομίλου Agrinio365 Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) έγινε σήμερα, Παρασκευή (11 Δεκεμβρίου) έγινε σε ξενοδοχείο της πόλης του Αγρινίου.

Πιο συγκεκριμένα άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε σε ξενοδοχείο της πόλης του Αγρινίου θέλοντας να κλείσει δυο δωμάτια για πέντε ημέρες δηλώνοντας μάλιστα το όνομα ενός πολύ γνωστού και καταξιωμένου γιατρού της περιοχής, λέγοντας στην κόρη του υπεύθυνου ότι μέσω του λογιστή του θα καταβάλει το ποσό οφειλής, από το διαδίκτυο.

Ταυτόχρονα, επιχείρησε να αποσπάσει πληροφορίες για τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς της επιχείρησης με προφανή στόχο και σκοπό να εισέλθει στον ηλεκτρονικό λογαριασμό και να αποσπάσει χρήματα.

Για καλή της τύχη και η ίδια η νεαρή γυναίκα αλλά και ο πατέρας της κατάλαβαν αμέσως τι έχει συμβεί καλώντας τον ίδιο τον αριθμό αλλά και τον γιατρό που ουδεμία σχέση είχε με τη συγκεκριμένη κράτηση των δωματίων, ενώ προχώρησαν άμεσα και σε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία.

Σύμφωνα, μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνθρωπος αυτός που χρησιμοποίησε με λάθος τρόπο το όνομα του ιατρού έδωσε το e-baking του, στοιχείο το οποίο μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στους αστυνομικούς που ερευνούν τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Για την ιστορία να σημειωθεί πως και πριν μια διετία (σε άλλη υπόθεση) προσπάθησαν να εξαπατήσουν χρησιμοποιώντας το ίδιο όνομα του γιατρού.


Επιμέλεια: Παρασκευάς Μάζης