Πρόβλημα με τον δημοτικό φωτισμό στο Ευπάλιο

Μεγάλο πρόβλημα έχει προκύψει τις τελευταίες μέρες με το δημοτικό φωτισμό στην ανατολική πλευρά του Ευπαλίου και συγκεκριμένα από το σπίτι του κυρίου Τσερεμέγκλη πλησίον του οποίου υπάρχει ρολόι της Δ.Ε.Η. του Δημοτικού φωτισμού ,μέχρι τα σύνορα με το πευκάκι.

Στο συγκεκριμένο ρολόι πέφτει η ασφάλεια, πιθανόν από κάποιο βραχυκύκλωμα κάθε βράδυ πλέον, με αποτέλεσμα η συγκεκριμένη πλευρά του χωριού μας να είναι στα σκοτάδια.

Προσωπικά σηκώνω την ασφάλεια δύο και τρεις φορές τη βραδιά αλλά αυτό δεν λύνει το πρόβλημα. Έχει ενημερωθεί ο Δήμος και η Δ.Ε.Η. για το θέμα και περιμένουμε την ανταπόκριση τους.

Οι εκτιμήσεις των ειδικών λένε ότι το ζήτημα δεν είναι απλό και πιθανόν θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να λυθεί, αφού μιλάμε για πενήντα σχεδόν κολώνες με φωτιστικά, νέα και παλιά. Πιθανόν υπάρχει βραχυκύκλωμα σε ένα από αυτά και είναι πολύ δύσκολο να εντοπίσουμε ποιο, αφού όλα ανάβουν.

Καταλαβαίνω τη δυσκολία και τους κινδύνους που εγκυμονεί αυτή η κατάσταση, το έχω διαμηνύσει προς κάθε κατεύθυνση, το νιώθω και εγώ ο ίδιος μία και αφορά και το δικό μου το σπίτι. Παρακαλώ για την κατανόησή σας.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ Ευπαλίου

Κωνσταντίνος Τσιούστας