Το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου για την απώλεια του Γ. Πετρόπουλου

Ακολουθεί το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου για τον θάνατο του Γεωργίου Πετρόπουλου, Προέδρου του Συμβουλίου Κοινότητας Ανάληψης του Δήμου Θέρμου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου στη συνεδρίασή του της 5ης Μαρτίου 2023 εξέδωσε, με σχετική Απόφασή του, ΟΜΟΦΩΝΟ ψήφισμα για τον θάνατο του Γεωργίου Πετρόπουλου, Προέδρου του Συμβουλίου Κοινότητας Ανάληψης του Δήμου Θέρμου, το οποίο έχει ως εξής:

Ο Δήμαρχος Θέρμου και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου, εκφράζοντας την οδύνη και τη βαθιά τους θλίψη για τον πρόωρο θάνατο του Γεωργίου Πετρόπουλου, Προέδρου του Συμβουλίου Κοινότητας Ανάληψης του Δήμου Θέρμου, καταξιωμένου αυτοδιοικητικού, που επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον τόπο του, και συνάμα  ενός ανθρώπου που στήριξε την οικογένειά του, δεν πτοήθηκε από τα δεινά που επήλθαν εξαιτίας ασθενειών στην οικογένειά του και στον ίδιο και αντιμετώπισε το θέμα της υγείας του με πίστη, νηφαλιότητα και αξιοπρέπεια, 

αποφασίζουν ομόφωνα

  1. Να εκφράσουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος. 
  2. Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την τέλεση της εξόδιας ακολουθίας του, να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος και να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του από τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο. 
  3. Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
  4. Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τοπικό τύπο, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Θέρμου και να  επιδοθεί στους οικείους του.

*Photo Credits: thermonews.gr

 

Διαβάστε επίσης: Ανάληψη Θέρμου: «Έφυγε» ο Πρόεδρος Γεώργιος Πετρόπουλος – «Πικρό Αντίο Γιώργη»