Σ.Ε.ΦΑΡ. Σ.Π.Ε. – ΣΥ.ΦΑΡ.Τ. Α.Ε.: Η Αγάπη σας έφθασε στον προορισμό της! (Photo)

Φέτος τα Χριστούγεννα, ξεκίνησε η δράση “Κάντο Αγάπη”, η οποία υλοποιήθηκε από τον Όμιλο Επιχειρήσεων ΣΕΦΑΡ ΣΠΕ-ΣΥΦΑΡΤ ΑΕ, σε συνεργασία με τους Φαρμακευτικούς Συλλόγους Τριχωνίδας, Αιτωλοακαρνανίας και Άρτας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα φαρμακεία τα οποία έλαβαν μέρος στη δράση αυτή και την στήριξαν, καθώς και όλους εσάς που αγκαλιάσατε αυτή την πρωτοβουλία. Σκοπός της δράσης “Κάντο Αγάπη”, αποτελεί η στήριξη του έργου ιδρυμάτων της ευρύτερης περιοχής.

Μέσα από την πώληση των κρεμοσάπουνων με τις Χριστουγεννιάτικες φιγούρες από τα φαρμακεία, συγκεντρώθηκαν τα έσοδα τα οποία παραδόθηκαν σε εκπροσώπους των ιδρυμάτων. Την παράδοση εκ μέρους του Ομίλου Επιχειρήσεων ΣΕΦΑΡ ΣΠΕ-ΣΥΦΑΡΤ ΑΕ πραγματοποίησε ο Πρόεδρος, κος Σιάσος Γεώργιος. Το Εργαστήρι “Παναγία Ελεούσα” εκπροσώπησε ο Διευθυντής, κος Χειμαριώτης Δημήτριος. Τον Σύλλογο “Ηλιαχτίδα” εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, κος Γιαννόπουλος Ελευθέριος, και η Αντιπρόεδρος, κα Σωφρονίου Θεοδώρα.

Όλοι μαζί καταφέραμε πολλά και σημαντικά πράγματα. Η Αγάπη σας είναι ανεξάντλητη. Ο Όμιλος Επιχειρήσεων ΣΕΦΑΡ ΣΠΕ-ΣΥΦΑΡΤ ΑΕ βρίσκεται δίπλα στον Φαρμακοποιό, δίπλα στον Συνάνθρωπο, πάντα με υψηλό το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Η δράση “Κάντο Αγάπη” δεν σταματά εδώ, στηρίζοντας κάθε φορά το σπουδαίο έργο ιδρυμάτων και Συλλόγων.