ΣΚΑΪ: Έως και 29,7% έκανε στην πρεμιέρα το «Big Brother»

Το «Big Brother» επέστρεψε ανανεωμένο στις οθόνες μας και για τους επόμενους μήνες θα παρακολουθούμε την ζωή των 14 παικτών που μπήκαν στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού το βράδυ της Κυριακής.

Στο σπίτι του ΣΚΑΪ, όμως, μπήκε κάπως… χαλαρά η τηλεθέαση στην prime time, καθώς το reality εγκλεισμού δεν θα λέγαμε ότι τρέλανε και τα μηχανάκια της Nielsen.

Συγκεκριμένα, η τηλεθέαση του «Big Brother» κινήθηκε στο δυναμικό κοινό στο 24,4%, ενώ στο σύνολο κοινού δεν ξεπέρασε το 22,4%. Το υψηλότερο τέταρτο για το πρόγραμμα δεν ξεπέρασε το 29,7%.

Να σημειώσουμε πως η αντίστοιχη περσινή πρεμιέρα του reality είχε σημειώσει τηλεθέαση 29,8% στο δυναμικό κοινό και 27,8% στο γενικό. Αναμένουμε, ωστόσο, να δούμε την εξέλιξη του στους πίνακες μετρήσεων, καθώς είναι πρόωρο για να βγει οποιοδήποτε συμπέρασμα.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

zappit.gr