Μ. Σωτηροπούλου στον Antenna Star: «Η κομμωτική έχει μεταφερθεί στα σπίτια» (Ηχητικό)

Για το άνοιγμα των κομμωτηρίων, που έφεραν ξανά τα μέτρα χαλάρωσης της Παρασκευής, μίλησε σήμερα η Πρόεδρος των κουρέων-κομμωτών Ελλάδας και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών της Αιτωλοακαρνανίας, κ. Μαρία Σωτηροπούλου, στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Άκου τώρα να δεις» του Λευτέρη Τηλιγάδα.

Η κ. Σωτηροπούλου επεσήμανε ότι όλη αυτή την διάρκεια των συνεχών lockdown, «η κομμωτική έχει μεταφερθεί στα σπίτια» με αποτέλεσμα η μαύρη εργασία να αποτελεί έναν ισχυρότατο ανταγωνιστή των νόμιμων κομμωτηρίων.

Τόνισε ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων της ούτε καν στο μέτρο της Επιστρεπτέας προκαταβολής δεν έχουν ενταχθεί, αφού οι περισσότερες από τις επιχειρήσεις της περιοχής μας είναι πάρα πολύ μικρές και δεν είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος.

Εφόσον δεν υπάρχει ρευστότητα στην αγορά και εφόσον δεν υπάρχουν οι κοινωνικές εκδηλώσεις ο τζίρος μας έχει συρρικνωθεί σημαντικά, είπε χαρακτηριστικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος κατά την διάρκεια της πανδημίας.

  • Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη της προέδρου των κουρέων-κομμωτών Ελλάδας κ. Μαρίας Σωτηροπούλου στον Antenna Star 103.5: