Ο Σπ. Κωνσταντάρας στον Antenna Star: «Αυτά είπα στον Πρωθυπουργό για το Θέρμο» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Δήμαρχος Θέρμου, κ. Σπύρος Κωνσταντάρας με αφορμή τη συνάντηση εργασίας που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Κωνσταντάρας στην παρέμβαση του ζήτησε άμεσα και επιτακτικά την ένταξη του δρόμου Θέρμου – Ναυπάκτου για την άρση της απομόνωσης της ορεινής περιοχής και την σύνδεση της με την Ευρυτανία.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «ο δρόμος αυτός θα βοηθήσει στην αξιοποίηση της πίστας Καγιάκ στον Εύηνο , στην καλύτερη λειτουργία του εργοστασίου επεξεργασίας των απορριμμάτων στην Βλαχομάνδρα, θα αυξήσει την επισκεψιμότητα στο Μουσείο Θέρμου, θα δώσει ώθηση στον προσκυνηματικό τουρισμό και θα διευκολύνει την άμεση πρόσβαση κατοίκων και επισκεπτών από και προς τις μεγάλες πόλεις».

Επίσης ο Δήμαρχος ζήτησε την στελέχωση του Κέντρου Υγείας Θέρμου, μίλησε για την ανάγκη τεχνικής υποστήριξης των μικρών Ορεινών Δήμων, που δεν έχουν αυτοτελή τεχνική υπηρεσία, ζήτησε να επιταχυνθούν τα υπό ένταξη αρδευτικά έργα στο πρόγραμμα «Ύδωρ 2.0» για τον Δήμο Θέρμου λαμβάνοντας την διαβεβαίωση του παρισταμένου Υπουργού ΥΠ.Α.Α.Τ. Γεωργίου Γεωργαντά, ότι απρόσκοπτα θα προχωρήσουν.

Τέλος, συνομίλησε για τα θέματα του δήμου με τον Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, Επικρατείας Άκη Σκέρτσο και τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠ.ΕΣ. Μιχάλη Σταυριανουδάκη που ήταν παρόντες στην συνάντηση.

Ακούστε, όλη, τη συνέντευξη του κ. Σπύρου Κωνσταντάρα στον Antenna Star 103.5: