Ο Κ. Σπηλιόπουλος στον Antenna Star: «Απαγκίστρωση της Περ. Αρχής από την Κυβέρνηση» (Ηχητικό)

Στο στούντιο του Ρ/Σ Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Με υπογραφή» με τον Σωκράτη Τσόμπο βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρώην Υπουργός και Επικεφαλής της παράταξης «Δυτική Ελλάδα – ΜΠΡΟΣΤΑ» κ. Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που περιελάβανε τις κρίσεις του για τη νέα Περιφερειακή Αρχή του Νεκτάριου Φαρμάκη, ενώ αναφέρθηκε και στις εσωτερικές διεργασίες του Κινήματος Αλλαγής.

Ταυτόχρονα, δεν έκρυψε την αγάπη του για την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση μιας και είναι ο χώρος της εφαρμοσμένης πολιτικής.

Σε ότι αφορά την Περιφερειακή Αρχή του Νεκτάριου Φαρμάκη ήταν επικριτικός τονίζοντας ότι δύο και παραπάνω χρόνια δεν έχει δείξει αποτελεσματικότητα επισημαίνοντας την ανάγκη της απαγκίστρωσης της πολιτικής της από αυτή της Κυβέρνησης,

Μάλιστα, κάλεσε τον Νεκτάριο Φαρμάκη να είναι πιο διαιρετικός και να συγκρούεται με την Κυβέρνηση της Ν.Δ. για τα συμφέροντα της Δυτικής Ελλάδας.

Αναφερόμενος στις διεργασίες του Κινήματος Αλλαγής ο Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος έκανε λόγο για ανάγκη ανανέωσης τόσο του πολιτικού λόγου όσο και της Προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής αφήνοντας αιχμές για την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του κ. Σπηλιόπουλου στον Antenna Star 103.5: