Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από τα κρατητήρια

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διώκεται για κακούργημα μετά την καταγγελία γυναίκας ότι είχε αναρτήσει βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο.

Υπό κράτηση βρίσκεται ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος στην αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης και τη Δευτέρα θα απολογηθεί μετά τη δίωξη που του ασκήθηκε για κακούργημα.

Στη δημοσιότητα ωστόσο ήρθε η πρώτη του φωτογραφία από τα κρατητήρια, εκεί που βρέθηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος λίγες στιγμές μετά την παράδοσή του. Ο παρουσιαστής στέκεται όρθιος για να φωτογραφηθεί όπως προβλέπεται από τη διαδικασία και δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διώκεται για κακούργημα μετά την καταγγελία γυναίκας ότι είχε αναρτήσει βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο. Η αστυνομία μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση αναφέροντας ότι η σύλληψη έγινε μετά την καταγγελία, ενώ ύστερα από έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει: «Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος ημεδαπού, στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες (22 Δεκεμβρίου 2021) ύστερα από καταγγελία ημεδαπής, σύμφωνα με την οποία ο ανωτέρω ημεδαπός ανήρτησε στο διαδίκτυο, εν αγνοία της και χωρίς την συναίνεσή της, βίντεο και φωτογραφίες με μεταξύ τους ερωτικό περιεχόμενο, το οποίο ήταν διαθέσιμο τουλάχιστον μέχρι και προχθές (21 Δεκεμβρίου 2021).

Από την έρευνα που ακολούθησε στην οικία του καθώς και από την κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής και κινητό τηλέφωνο, τα οποία απεστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Ανακριτή. Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται».

newsit.gr