Συγκινεί ο Κώστας Τουρνάς για τον Βλάσση Μπονάτσο: “Πόσο όσο άδικα και γρήγορα έφυγε”

“Το τετελεσμένο για μένα δεν επιδέχεται ούτε σκέψη ούτε από την σκέψη συναίσθημα, φτάνει η έλλειψη” εξομολογείται ο Κώστας Τουρνάς.

Με την Αθηναϊδα Νέγκα συναντήθηκε τηλεοπτικά ο Κώστας Τουρνάς, πριν από λίγες ώρες, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στο Action 24. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής καλλιτέχνης κλήθηκε να μιλήσει με λόγια καρδιάς για την προσωπική του σχέση με τον Βλάσση Μπονάτσο και την διαχείριση στην απώλεια του.

Ειδικότερα, ο Κώστας Τουρνάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πριν από δυο – τρεις μέρες είχαμε μια κουβέντα στο σπίτι και αυτό που είπα ήταν πόσο άδικα και γρήγορα έφυγε ο Βλάσσης. Μάταιη η κουβέντα αλλά έτσι το ένιωσα εκείνη την ώρα. Ένας άνθρωπος τόσο ζωντανός, τόσο τόσο μεγάλο όφελος θα ήταν να τον είχαμε ανάμεσα μας. Κέρδος, χαρά».

«Ο Βλάσσης ήταν ένας ανησύχαστος άνθρωπος, βαθιά αισιόδοξος, με πίστη στους ανθρώπους και ήθελε πάντα να βλέπει παντού το καλύτερο. Κρίμα».

«Οι απώλειες των αγαπημένων μου προσώπων ούτε με μαλάκωσαν ούτε με έκαναν πιο σκληρό. Το τετελεσμένο για μένα δεν επιδέχεται ούτε σκέψη ούτε από την σκέψη συναίσθημα. Φτάνει η έλλειψη. Εμένα ο θάνατος δεν με φοβίζει, με την έννοια ότι αν τον πάρεις και τον επεξεργαστείς στο κεφάλι γίνεται ένας τεράστιος φόβος με πολλά γεννητούρια» συμπλήρωσε, επίσης, ο Κώστας Τουρνάς στο talk show της Αθηναϊδας Νέγκα.

Πηγή: zappit.gr