Ο Σύλλογος Ναυπακτίας της Αμερικής επιστρέφει δυναμικά

Ο Σύλλογος Ναυπακτίας [Nafpaktian Society] στο Νότιο Νιου Τζέρσι, μετά από δέκα χρόνια απραξίας, επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο!

Τον περασμένο Μάρτη, ο Σύλλογος εξέλεξε μετά από πολλά χρόνια νέο διοικητικό συμβούλιο με Πρόεδρο το Βασίλειο Καλαβρουζιώτη, Αντιπρόεδρο το Γιάννη Πατούχα, Ταμία το Χρήστο Μπαλή και Γραμματέα τον Κοσμά Διαμάντη. Η ελληνική κοινότητα της περιοχής υποδέχτηκε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό το νέο συμβούλιο το οποίο δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια!

Οι συναντήσεις του Συμβουλίου είναι μηνιαίες και καμία δε λήγει χωρίς κάποια απόφαση και φυσικά φαγοπότι!

Ο Σύλλογος συμμετείχε στην παρέλαση που διοργανώθηκε από την ελληνική κοινότητα της περιοχής στη Φιλαδέλφεια για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Ακολούθως, το Σεπτέμβριο ο Σύλλογος κατέβασε ομάδα η οποία συμμετείχε σε ποδηλατικό γύρο 120 χλμ με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για τη σκλήρυνση κατά πλάκας. Η ομάδα του Συλλόγου σε έρανό της κατάφερε να μαζέψει άνω των 1.500 δολαρίων τα οποία δωρίστηκαν στην έρευνα για την εν λόγω ασθένεια.

Ήρθε λοιπόν η ώρα και για τον ετήσιο χορό του Συλλόγου! Θα γίνει το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στο Merion [Cinnaminson, New Jersey]. Θα έχει ζωντανή μουσική, DJ, open bar, cocktail hour, φαγητό και πολλά άλλα!

Για εισιτήρια, αγορασετε στιν πορτα, η επικοινωνήστε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου [Βασίλης, 856 366 3818, mail: nafpaktiansociety@gmail.com]. Η τιμή των εισιτηρίων είναι στα 75 δολάρια για ενηλίκους και 25 δολάρια για παιδιά.

Τα μέλη του Συλλόγου σας περιμένουν για ένα βράδυ γλεντιού!

npress.gr