Κ. Ταφλανίδης στο Antenna Star: «Στόχος η συναίνεση για εκλογή Νομαρχιακής» (Ηχητικό)

Με αφορμή την διήμερη τηλεδιάσκεψη που διοργανώνει το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΊΑ, βρέθηκε σήμερα στο στούντιο του Antenna Star και στην εκπομπή του Λευτέρη Τηλιγάδα, «Άκου, τώρα να δεις», o συντονιστής της Ν.Ε. Κώστας Ταφλανίδης και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα και στους στόχους της, που δεν είναι άλλοι από την ανταλλαγή θέσεων και απόψεων ανάμεσα στους αντιπροσώπους των τοπικών οργανώσεων και τους οργανωμένους φορείς της τοπικής κοινωνίας,που θα πάρουν μέρος, καθώς επίσης και στα κεντρικά και τοπικά στελέχη που θα συμμετάσχουν στη συνδιάσκεψη.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα σε αυτή την συνδιάσκεψη θα παρέμβουν με τοποθετήσεις οι βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Βαρεμένος και Θάνος Μωραΐτης, ενώ κεντρική παρέμβαση θα πραγματοποιήσει η πρώην περιφερειάρχης Αττικής, κ. Ρένα Δούρου.

Το πρόγραμμα του διημέρου, όπως μας το παρουσίασε ο κ. Ταφλανίδης έχει ως εξής:

  • Σάββατο 27/2/21
  • 18:00 Εκλογή προεδρείου απολογισμός και πρόγραμμα δράσης: Κώστας Ταφλανίδης, Συντονιστής Ν.Ε.
  • 18:30 Παρεμβάσεις μαζικών φορέων
  • 19:00 Παρέμβαση Γιώργου Βαρεμένου, βουλευτής, πρώην αντιπρόεδρος της Βουλής
  • Παρέμβαση Θάνου Μωραΐτη
  • 20:00 Ομιλία από τη Ρένα Δούρου

Κυριακή 28/2/21

Τη δεύτερη μέρα της συνδιάσκεψης, όπως μας είπε, θα υπάρξει πολιτική οργανωτική παρέμβαση από τον Χάρη Τσιόκα και θα ακολουθήσουν οι ομιλίες των αντιπροσώπων καθώς και μια παρέμβαση από τον κ. Μάκη Θεοφιλάτο.

Ακολούθως θα τοποθετηθούν οι αντιπρόσωποι, θα παρθεί η απόφαση της συνδιάσκεψης και το διήμερο θα κλείσει με την εκλογή των μελών της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στο νομό της Αιτωλοακαρνανίας.

Στόχος είναι ,όπως μας είπε, να έχουμε την εκλογή των μελών της νομαρχιακής επιτροπής μέσα από συναινετικές διαδικασίες, σε περίπτωση όμως, που μια τέτοια δυνατότητα δεν υπάρξει η εκλογή σαφώς και δεν μπορεί να γίνει διαδικτυακά, οπότε θα πάμε σε εκλογές με τον κλασσικό τρόπο  σε ημερομηνία που θα οριστεί.

Θα υπάρχει επίσης, σημείωσε, η δυνατότητα παρέμβασης στη συζήτηση όλων των συμμετεχόντων με την αποστολή emaiΙ, «μια επικοινωνία την οποία», όπως συμπλήρωσε, «και την θέλουμε πολύ και την αποζητούμε».

Οι υποψηφιότητες για το όργανο, μας ανέφερε, θα κατατεθούν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τη δεύτερη μέρα και το δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή την εκλογική διαδικασία το διαθέτει κάθε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο παρακάτω ηχητικό αρχείο, μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη της συζήτηση του Λευτέρη Τηλιγάδα με τον Συντονιστή της Νομαρχιακής κ. Κώστα Ταφλανίδη.