Η Ε. Τεμεκονίδου στον Antenna Star: «Αυτές οι κινήσεις δείχνουν τον δρόμο» (Ηχητικό)

Στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή του Γιάννη Μπίτα «Στις Έντεκα» που μεταδίδεται κάθε μέρα από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 11:00 έως τις 12:00, φιλοξενήθηκε τηλεφωνικά η καθηγήτρια του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου κυρία Ελένη Τεμεκονίδου με θέμα την διάσωση του Brain.

Οι μαθητές του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου με πρωτοβουλία της καθηγήτριας κυρίας Τεμεκονίδου πρόσφεραν οικονομική υποστήριξη στα ιατρικά έξοδα ενός σκυλιού στην Ναύπακτο.

Το άτυχο αδέσποτο που ονομάζεται Brain χτυπήθηκε με σφαίρα στο κεφάλι εξ επαφής στην Ναύπακτο. Η καθηγήτρια των παιδιών ευαισθητοποιήθηκε από ανάρτηση της Φιλοζωικής Ναυπάκτου σχετικά με τον Brain και αποφάσισε πως είναι μια καλή αφορμή τα παιδιά να κατανοήσουν το θέμα της βίας προς όλες τις κατευθύνσεις και την ευαισθητοποίηση απέναντι στα ζώα.

Μετά από σχετική ενημέρωση των παιδιών, συγκεντρώθηκε ένα ποσό, το οποίο κατατέθηκε στον κτηνίατρο που φροντίζει τον Brain στη Ναύπακτο. Ταυτόχρονα, η κυρία Τεμεκονίδου τόνισε πως ο Brain όντας ένας μαχητής της ζωής δίνει το παράδειγμα στα παιδιά να μην τα παρατάνε ποτέ και να παλεύουν για την ζωή τους ακόμη και σε πολύ δύσκολες συνθήκες.

Επίσης, αναφέρθηκε στο θέμα της κακοποίησης των ζώων που δυστυχώς κυριαρχεί τόσο σε πολλές περιοχές της Ελλάδας όσο και στο Αγρίνιο. Τέλος, είπε ότι μετά την πλήρη ανάρρωση του Brain θα δοθεί προς υιοθεσία και ήδη πολλά παιδιά του 7ου Γυμνασίου Αγρινίου εξέφρασαν την επιθυμία τους να υιοθετήσουν το ζώο ή να βοηθήσουν στην υιοθεσία του.

Ακούστε ολόκληρη τη συζήτηση της κας. Ελένης Τεμεκονίδου , με τον Γιάννη Μπίτα, στο παρακάτω ηχητικό: