«Θα φάει το κεφάλι του ο Μάνος» λέει ο Κούγιας – «Ίσως να μην γίνει δίκη» (Video)

Ο δικηγόρος της 34χρονης που κατηγορείται για τη δολοφονία των τριών παιδιών της υποστήριξε ότι από τα νέα στοιχεία που θα καταθέσει θα ανατραπεί η υπόθεση.

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και των θανάτων των τριών παιδιών της μίλησε ο δικηγόρος της 34χρονης κατηγορούμενης Αλέξης Κούγιας.

Όπως ανέφερε ο συνήγορος της κυρίας Πισπιρίγκου, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είναι μάρτυρας κατηγορίας εναντίον της συζύγου του, ενώ δεν έχει εξεταστεί από τις Αρχές ή έχει δώσει κάποια κατάθεση.

«Δηλώνει ότι θα παραστεί προς υποστήριξη της κατηγορίας, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μάρτυρας. Ουδέποτε έχει υποστηρίξει ότι έχει αντιληφθεί κάτι που να συνιστά παράνομη συμπεριφορά της κατηγορουμένης» συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας, τονίζοντας ότι αν προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση ο κ. Δασκαλάκης «θα φάει το κεφάλι του».

Σύμφωνα με τον κ. Κούγια, «οποιοσδήποτε στραφεί, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, εις βάρος της κατηγορούμενης και υποστηρίξει ότι η κυρία Πισπιρίγκου έχει αφαιρέσει τη ζωή των δύο παιδιών της θα δεχθεί μήνυση και αγωγή».

Παράλληλα, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου υποστήριξε ότι «μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, περιμένουν πολλές εκπλήξεις όσους κατέστησαν κατηγορούμενη την Ρούλα Πισπιρίγκου».

Ανατροπές και για την Τζωρτζίνα;

Ο δικηγόρος της κυρίας Πισπιρίγκου υποστήριξε ότι θα υπάρξουν ανατροπές και στην υπόθεση του θανάτου της μεγάλης κόρης του ζευγαριού, της Τζωρτζίνας.

«Πρόκειται για λεπτή δικαστική υπόθεση, η οποία έχει μεγάλη υποδομή ιατροδικαστική και παθολογοανατομική, όπου πλέον, μετά τις καταθέσεις των πραγματικών πραγματογνωμόνων, μιας και οι κύριοι Καρακούκης και Καλόγρηας δεν έδωσαν ποτέ όρκο πραγματογνώμονα, μια απλή γνώμη εξέφρασαν» σημείωσε ο κ. Κούγιας, τονίζοντας ότι προχώρησαν σε παράνομες πράξεις καθώς διόρισαν σε ρόλο ειδικού συμβούλου γιατρούς, οι οποίοι είναι προσωπικοί τους φίλοι και δεν βρίσκονται στον κατάλογο των πραγματογνωμόνων.

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε ως «σκοτεινό πρόσωπο» την κυρία Χαρά Σπηλιοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι «μέσα στο σκοτάδι έχει κατευθύνει όλη αυτή την διαδικασία και παράνομα αυτοπροσδιορίστηκε ως ειδική σύμβουλος».

«Δικαστική πλάνη»

Ο κ. Κούγιας παράλληλα, εκτίμησε ότι ίσως η διαδικασία να μην φτάσει στις δικαστικές αίθουσες, κάνοντας λόγο για παραλήψεις και υπερβάσεις καθήκοντος.

«Μην είστε βέβαιοι ότι θα γίνει δίκη, το πιθανολογώ σφόδρα με αυτά που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας και υπογράμμισε ο ποινικολόγος, καταλήγοντας, ότι η υπόθεση της Πάτρας είναι η δικαστική πλάνη του αιώνα.

in.gr