Αγρίνιο: Θλίψη για τον απροσδόκητο χαμό του Δημήτρη Σπαρτινού (Photos)

«Συντετριμμένη η φυσιοθεραπευτική κοινότητα του Αγρίνιου πληροφορήθηκε με θλίψη τον απροσδόκητο χαμό του αγαπητού και καταξιωμένου συνάδελφου Δημήτρη Σπαρτινού» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δ.Ε. του Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Αιτωλοακαρνανίας για τον απροσδόκητο χαμό του Δημήτρη Σπαρτινού, ενώ αποφασίζει να καταθέσει στη μνήμη του Χρηματικό Ποσό σε φιλανθρωπικό Ίδρυμα.

Ο γνωστός φυσικοθεραπευτής του Αγρινίου Δημήτρης Σπαρτινός, παρασύρθηκε σήμερα στην εθνική οδό από αγροτικό αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή του.

H κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στις 11:00 στον Άγιο Αντώνιο Αγρινίου. Η σορός του θα βρίσκεται Ιερό Ναό από τις 10.00.

Εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων, λόγω του κορωνοϊού, επιτρέπεται η παρουσία μόνο των στενών συγγενών του εκλιπόντος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Αιτωλοακαρνανίας:

Συντετριμμένη η φυσιοθεραπευτική κοινότητα του Αγρίνιου πληροφορήθηκε με θλίψη τον απροσδόκητο χαμό του αγαπητού και καταξιωμένου συνάδελφου Δημήτρη Σπαρτινού.

Με την αγάπη του για τον άνθρωπο και την ευγένεια της ψυχής του στάθηκε , χρόνια τώρα , δίπλα στους ασθενείς του, με αφοσίωση τηρώντας πάντα τις αξίες του επαγγέλματος.

Αλλά και από την θέση του Προέδρου του συλλόγου μας, που για χρόνια είχε διατελέσει , με τον παραγωγικό και μεθοδικό τρόπο σκέψης του, βοήθησε στην εδραίωση και αναβάθμιση της φυσικοθεραπείας στην περιοχή μας.

Η απώλεια του δυσβάστακτη για τους συνάδελφους, συζυγο και τα παιδιά του, για όλους εμάς!!

Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας
ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ !!!

    • Η Δ.Ε. του Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Αιτ/νιας σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε: Να καταθέσει στη μνήμη του Δημήτρη Σπαρτινού Χρηματικό Ποσό σε φιλανθρωπικό Ίδρυμα.

Η Δ.Ε. του Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Αιτ/νιας

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Κομματάς Ανδρέας

Ο Γεν. Γραμματέας
Γεωργιου Χριστόφορος