Η τραγική ιστορία διδύμων από το Κονγκό που υιοθέτησαν ο Πατέρας Αντώνιος με την Πρεσβυτέρα

Τα παιδιά ήρθαν στην Ελλάδα όταν ήταν 10 ετών, κουβαλώντας μια τραγική ιστορία, αφού σε πολύ μικρή ηλικία έχασαν και τους δύο γονείς τους

Ο πρώτος ξάδελφος των διδύμων από το Κονγκό που υιοθέτησαν ο Πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα μίλησε προ ημερών για την τραγική ιστορία τους.

Τα δίδυμα αγόρια έχασαν τον πατέρα τους στα τρίτα τους γενέθλια από καρδιακή προσβολή. Όταν τα παιδιά ήταν 10 ετών, η μητέρα τους διαγνώστηκε με καρκίνο και έπρεπε κάποιος να αναλάβει την φροντίδα τους.

Τότε άρχισαν να γίνονται επαφές με την Ελλάδα. Κάπως έτσι ήρθαν στη χώρα μας και στην Κιβωτό του Κόσμου.

Ο ξάδερφος των διδύμων μίλησε σε διαδικτυακό κανάλι, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων: «Τα παιδιά πήγαν στην Κιβωτό 10 χρονών, σήμερα είναι 23. Βρήκαν στην Κιβωτό και ιδιαίτερα στην αγκαλιά του Πατέρα Αντώνιου την στοργή, την αγάπη και την προστασία. Αυτά που βλέπω και ακούω δεν στέκουν με αυτά που ξέρω. Γνώρισα τον Πατέρα Αντώνιο το 2011 στον Κολωνό, είχα πάει και επίσκεψη να δω τα παιδιά. Τα δίδυμα δουλεύουν από 17 χρονών, δεν φοβούνται τη δουλειά. Κερδίζουν δικά τους χρήματα».

«Καμία χλιδάτη ζωή»
Σύμφωνα με το MEGA, τα παιδιά φοίτησαν στη Λεόντειο Σχολή. Ένα μέρος των διδάκτρων τα κάλυψε το ίδιο το σχολείο και τα υπόλοιπα ο πατήρ Αντώνιος, ο οποίος υιοθέτησε τα δύο αγόρια από το Κονγκό για να μη ζήσουν έναν ακόμη ξεριζωμό όταν κλείσουν τα 18.

Παράλληλα, η θεία τους διαψεύδει τα δημοσιεύματα που θέλουν τα δύο αγόρια να ζουν μια χλιδάτη ζωή.

«Πήγαν φαντάροι, ο ένας σπουδάζει, εργάζονται ως σερβιτόροι. Καμία χλιδάτη ζωή. Επειδή είδαν κάποιες φωτογραφίες, δηλαδή Χριστούγεννα άμα ντυθεί κάποιος ή πάει σε έναν γάμο και έχει μία φωτογραφία σημαίνει ότι κάνει χλιδάτη ζωή;» υπογραμμίζει.

Οι βιολογικοί συγγενείς των παιδιών εξακολουθούν να έχουν την καλύτερη γνώμη για τον πατέρα Αντώνιο, τονίζοντας ωστόσο πως δεν γνωρίζουν τι μπορεί να συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. «Δεν μπορώ να ξέρω τι γίνεται πίσω από κλειστούς τοίχους πουθενά. Δεν μπορώ να ξέρω για τον Βόλο, την Καλαμάτα» τονίζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τα δίδυμα αγόρια, ο Π. Αντώνιος και η πρεσβυτέρα έχουν υιοθετήσει κι ένα τρίτο παιδί, τον 11χρονο Νώε.

in.gr