Τρεις νέοι Υποψήφιοι με τον συνδυασμό «#Αγρίνιο_2030» του Νίκου Γκρίζη

Τρεις νέοι Υποψήφιοι με τον συνδυασμό «#Αγρίνιο_2030» του Νίκου Γκρίζη

Ανακοινώθηκαν από τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου, Νίκο Γκρίζη τρεις νέοι Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Πιο αναλυτικά:

Λάμπρος Κόκκοτος

Ο Λάμπρος Κόκκοτος υπηρέτησε στο Δήμο Αγρινίου επί πολλά έτη, τα τελευταία δε χρόνια ως Προϊστάμενος και η εμπειρία του είναι πολύτιμη για την πορεία του Δήμου. Μαζί θα συνδιαμορφώσουμε το μέλλον του τόπου μας!
Λάμπρο, καλώς ήρθες!

Γεωργία-Κωνσταντίνα Τσίρμπα

Η Γεωργία-Κωνσταντίνα Τσίρμπα είναι απόφοιτος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων με έδρα το Αγρίνιο, μητέρα ενός ανηλίκου τέκνου, ιδιωτικός υπάλληλος και με τη συμμετοχή της θέλει να συμβάλλει σε ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο μας. Μαζί θα συνδιαμορφώσουμε το μέλλον του τόπου μας!
Γεωργία-Κωνσταντίνα, καλώς ήρθες!

Ανδρέας Ευθυμίου

Ο Ανδρέας Ευθυμίου είναι ελεύθερος επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης, κατάγεται από το Καινούριο Θεστιέων, επί χρόνια αγωνίζονταν στα γήπεδα του Νομού ως ποδοσφαιριστής και διετέλεσε Πρόεδρος του συλλόγου Π.Α.Ο. ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ. Είναι πατέρας τριών τέκνων και συμπαρατάσσεται μαζί μας για να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον του τόπου μας!
Ανδρέα, καλώς ήρθες!

 

Διαβάστε επίσης: Άλλοι δύο νέοι Υποψήφιοι με τον συνδυασμό «#Αγρίνιο_2030» του Νίκου Γκρίζη