Ο Π. Τσιχριτζής στον Antenna Star: Χρειάζονται περισσότερα μέτρα στήριξης στο «επιχειρείν» (Ηχητικό)

Στα σημαντικά προβλήματα και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της Αιτωλοακαρνανίας εξαιτίας της πανδημίας και των ανατιμήσεων αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Τσιχριτζής, στην σημερινή συνέντευξη του στον Σωκράτη Τσόμπο στον Antenna Star 103,5.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του τόνισε, μεταξύ άλλων, την ανάγκη λήψης περισσότερων μέτρων στήριξης του επιχειρείν προκειμένου να ενισχυθεί η τοπική οικονομία και να βοηθηθεί η στροφή προς μια νέα αναπτυξιακή πορεία.

Ο κ. Τσιχριτζής στάθηκε ιδιαίτερα στην μετάβαση των επιχειρήσεων στη νέα ψηφιακή εποχή τονίζοντας ότι είναι αναγκαίο βήμα καθώς μόνο έτσι θα ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα των τοπικών επιχειρήσεων και κυρίως των μικρών.

Στην ίδια συνέντευξη ο κ. Τσιχριτζής αναφέρθηκε στις πολλές και σημαντικές δράσεις που έχει αναλάβει το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας για τη στήριξη των επιχειρήσεων και την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων, ενώ χαρακτήρισε θετικές τις εξελίξεις για την δημιουργία Επιχειρηματικού Πάρκου στο Αγρίνιο.

Ακούστε όλη τη συνέντευξη του Προέδρου του Επιμελητηρίου Παναγιώτη Τσιχριτζή στον Antenna Star 103,5.