Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Έχω δεχτεί εργασιακό bullying στο κανάλι που ήμουν»

«Θα ήθελα να κάνω κάτι που να είναι ένας συνδυασμός ενημέρωσης, άλλα και χρηστικής πληροφορίας», τόνισε η κ. Χατζηβασιλείου

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής ΜEGA Καλημέρα βρέθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τη σημερινή της καθημερινότητα, την αποχή της από την τηλεόραση, τα σχέδια της και τις εμπειρίες της.

«Είμαι ήρεμη. Έχει να κάνει με πάρα πολλές συνειδητοποιήσεις που μου έδωσε τη δυνατότητα να τις κάνω ο χρόνος λίγο μακριά από την τηλεόραση. Τα περασμένα Χριστούγεννα είχα την τελευταία εκπομπή», ανέφερε η κ. Χατζηβασιλείου σημειώνοντας πως είναι πολύ καλά ψυχολογικά.

«Ότι μπορεί να είσαι καλά και να νιώθεις ότι αξίζεις και έξω από αυτό το χώρο. Διότι πολλοί από εμάς οδηγούμαστε από την ανασφάλεια», δήλωσε για την απουσία της από την τηλεόραση.

«Λείπει παρά πολύ στον αυτό το τηλεοπτικό προϊόν. Ήταν κάτι πολύ αγαπημένο, γιατί είχε πολύ συναίσθημα. Δεν βασιζόταν στη λογική, άλλα σε αυτό που νιώθει η ψυχή και αυτό είναι πιο σημαντικό», υπογράμμισε η παρουσιάστρια.

«Το ‘’Πάμε Πακέτο’’ πακέτο έκανε τον κύκλο του. Έχω πάρει σημάδια από το σύμπαν πως αυτό έχει τελειώσει. Εξελισσόμαστε μέσα από την αλλαγή», δηλώνοντας πως δεν θα ξανακάνει τέτοιο είδος εκπομπής.

«Έχω προτείνει πράγματα που μπορώ να κάνω στην τηλεόραση. Εμένα με ενδιαφέρει να δίνει κάτι στον κόσμο και να κάνει τη ζωή του καλύτερη», αποκάλυψε.

«Θα ήθελα να κάνω κάτι που να είναι ένας συνδυασμός ενημέρωσης, άλλα και χρηστικής πληροφορίας», τόνισε η κ. Χατζηβασιλείου

«Η ευκολία δεν σου δίνει γνώση. Μαθαίνεις μέσα από τις δυσκολίες», ανέφερε για τις ανεπιτυχείς επαγγελματικές της συνεργασίες.

«Έχω δεχτεί στο κανάλι που ήμουν εργασιακό bullying. Ξαφνικά άνοιξα την τηλεόραση και είδα έναν άνθρωπο του καναλιού να φέρεται εναντίον μου. Όλοι έχουν τα ψυχολογικά τους. Δεν θα κάτσω να κάνω το Φρόιντ κανενός», πρόσθεσε.

in.gr