«Ξεθωριάζεις»: Το πρώτο τραγούδι της Αγρινιώτισσας Κλεοπάτρας Στούμπου (Video)

Κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι της Αγρινιώτισσας Κλεοπάτρας Στούμπου

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

«Το πρώτο μου ολοκληρωμένο τραγούδι, τον κόπο τόσων μηνών που επιτέλους έχω στα χέρια μου και τώρα έφτασε και στα δικά σας! Εύχομαι να σας αρέσει, να το αγκαλιάσετε, και όλοι μαζί να το οδηγήσουμε ψηλά!!

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους ανθρώπους που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια, που χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Αρχικά, όλους τους μουσικούς που μου έκαναν την τιμή να μοιραστούμε την τέχνη μας! Τον Νίκο Παπαδογιώργο που έπαιξε πιάνο, τον Μάκη Φεγγούλη στα τύμπανα και την Μαρία Τσόλκα στο Βιολοντσέλο! Επίσης, ευχαριστώ πολύ τον Παναγιώτη Αυγέρη για την ηχογράφηση, τη Μίξη και το Mastering και την παραχώρηση του στούντιο του «Agrinio Sound» για τα γυρίσματα του video clip.

Ευχαριστώ την Αλίκη Ναστούλη για την επιμέλεια των μαλλιών και την Ζωή Λιάμη για το μακιγιάζ!! Στην απλότητα βρίσκεται η ομορφιά, όπως είπε και η Ζωή!
Last but not least, ευχαριστώ τον Γιάννη Χοροζίδη για αυτό το αποτέλεσμα που θα δείτε στο βίντεο. Ένα νέο παιδί με όρεξη, ταλέντο και διάθεση να κάνει όσα φανταζόμουν πραγματικότητα.

Όλοι όσοι συμμετείχαν άφησαν το ταλέντο τους και την αισθητική τους, είναι όλοι καλλιτέχνες, ο καθένας στην τέχνη του και τους ευχαριστώ ξανά μέσα από την καρδιά μου για την τιμή και την χαρά της συνεργασίας μας!!

Ανυπομονώ να μοιραστείτε τη γνώμη σας μαζί μου, θέλω να το απολαύσετε όσο εμείς όταν το δημιουργούσαμε!!

Βάλτε ακουστικά, και καλή ακρόαση – προβολή!»