Ο Χρ. Κουμάσης στο AgrinioTimes.gr: «Από θαύμα δε χτύπησε άνθρωπος στη Δογρή» (Photos)

Κατά τις απογευματινές ώρες της Καθαράς Δευτέρας σημειώθηκε πτώση ενός αιωνόβιου πλατάνου στη Δογρή Τριχωνίδας αναστατώνοντας τους πολίτες που βρέθηκαν στο σημείο.

Για το συγκεκριμένο γεγονός μίλησε στον Δημοσιογράφο Παρασκευά Μάζη και τις ιστοσελίδες των μέσων του «Agrinio365» Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παντάνασσας κ. Χρήστος Κουμάσης.

Αναλυτικά τα όσα μας ανέφερε: «Ο πλάτανος έπασχε από την ασθένεια του μεταχρωματικού έλκους, είχε σαπίσει και με έναν αέρα που έβαλε το απόγευμα έσπασε και στη συγκεκριμένη περιοχή υπήρξε κόσμος. Από θαύμα δε χτύπησε άνθρωπος. Είναι και πολλά άλλα πλατάνια εκεί όπου βρίσκονται τα εξοχικά μαγαζιά. Περπατάει πολύς κόσμος προς τα εκεί μιας και είναι το μόνο καθαρό σημείο εκεί στην περιοχή. Υπάρχουν και άλλα πλατάνια που είναι επικίνδυνα για τους περαστικούς στη συγκεκριμένη περιοχή. Μίλησα με το Δασαρχείο μου είπαν ότι θα έρθουν αύριο να δούμε και να μιλήσουμε. Εγώ θα ξεκινήσω επαφές. Πάντως δεν έχουμε ενημέρωση ότι θα γίνει κάτι προς το παρόν. Το πρόβλημα αυτό είναι πάνω από ένα χρόνο. Και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου έχω ενημερώσει με χαρτιά που έχουν σταλεί. Κάτι πρέπει να γίνει. Έχουν ξαναπέσει πλατάνια».